CAMPIONS I SUBCAMPIONES DE BALEARS ALEVÍ

Campionat de Balears Aleví Maculí i Femení

El 14 i 15 de maig els nostres equips formats pels més joves jugadors/es varen jugar al Campionat de Balears a Algaida.

Per un costat, l’equip femení dirigit per l’entrenador Amador i Carlos, varen demostrar un gran domini del joc, disputant sets i partits molt igualats. En els primers enfrontaments varen ser contra Artà on quedaren 0-2 (15-25 i 12-25), i contra Sóller tot i no descansar anotaren un 2-0 (25-14 i 25-11).

Posteriorment, varen jugar els quarts de finals contra Sant Joan, aconseguit un altre pic mantenir el nivell, quedant 2-0 (25-18 i 25-12). Com últim partit de la jornada es varen trobar de nou contra Artà, tot i que hi hagués por i males sensacions degut al primer partit, les nostres nines aconseguiren oblidar aquell partit i jugar amb un nou objectiu guanyant el partit 2-0 (25-16 i 25-22).

Les nines mostraren un joc molt cooperatiu i coordinat amb molt bona actitud. Al següent dia es disputava la final amb les amfitriones del campionat, Algaida, les quals no varen cedir cap set en tot el campionat. Tot i els nirvis ses nostres nines varen donar-ho tot, mostrar un joc molt igualat amb les rivals. Algaida no va cometre cap error i tot i que les nines lluitaren fins al final, els sets varen quedar 15-25 i 21-25 per les rivals. Així i tot, estem molt orgullosos per tot el treball d’aquest equip i donam L’ENHORABONA per quedar SUBCAMPIONES de Balears.

Per l’altra banda, els nostres nins dirigits per en Raül i Joan, es varen proclamar CAMPIONS de Balears de manera invicta, és a dir, sense perdre cap set contra els rivals. Durant tot el torneig varen mostrar gran quantitat d’habilitats amb un joc molt contundent, compost per un gran atac i bloqueig. Tot això amb moltes jugades coordinades, molt de càntics i un gran suport per tots els membres de l’equip. 

Ambdós equips mostraren bona actitud i molta concentració. A més la nostra família portolana ho va donar tot animant als més petits del club. Ara toca continuar entrenat pels Campionats d’Espanya i continuar així gaudint del voleibol.

 

Amunt Pòrtol!

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM