CAMPIONAT BENJAMIN BALEARS

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat de Balears Benjamí a Sóller. Els nostres petits guerrers  dirigits pels entrenadors Juanjo i Juan Jose, van començar el torneig de la millor manera possible, guanyant les seves dues primeres trobades 2-0 contra Algaida i Sóller, demostrant un gran encert en servei i desplegant un molt bon joc. Tocava descansar i preparar-se per a mantenir el mateix nivell de joc i no van defraudar.

Es va aconseguir una gran victòria davant un grandíssim CV Eivissa per 2-1 que va barallar fins a l’últim punt i van deixar veure un partit molt bonic de cara a l’espectador amb diversos remats i  pocs errors al servei. Finalment, juguem davant un gran Sant Joan que barallo, però no va poder evitar que els nostres s’emportaran el partit per 2-0.

Les nostres petites guerreres també varen competir en aquest campionat. Tot i que no van tenir la mateixa sort que l’equip masculí, els seus partits van ser liderats per molta coordinació en el joc i per una gran capacitat tàctica. El primer partit va ser molt renyit per a les jugadores, ja que els toco contra Mayurqa, que presentaven un servei amb molta potència. El resultat del partit va ser de 1-2 per a Mayurqa, però les jugadores sabien que havia tingut la victòria a prop i que en els següents partits donarien tot i més. El següent rival va ser l’equip de CV Sòller, equip amfitrió del campionat. El resultat del partit va ser 0-2 per a CV Sòller, no obstant això, els sets van estar molt igualats amb queda tots dos amb 21-25 i 20-25.
L’últim partit va ser contra Cide, per a lluitar per la 5a- 6a posició, on es va guanyar al rival amb un contundent 2-0, deixant a l’equip Benjamí femení en 5a posició. Donar l’enhorabona a les jugadores per fer tan bona temporada i la direcció de Paula Tomás i Carmen Caimari, per guiar a poc a poc al cim a aquestes jugadores.

Donar l’enhorabona al CV Sóller per l’organització i el bon tracte rebut i agrair a tota l’afició desplaçada a Sóller el seu gran suport. Ara toca centrar-se en la preparació del pròxim campionat d’Espanya  per l’equip masculí, que se celebra a Valladolid intentant gaudir-lo al màxim.

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM