CAMPIONS D’ESPANYA ALEVÍ 2021!!!

Els petits gegants tornen a casa! Tornen a casa amb la maleta plena d’il·lusió, d’emoció i amb un record tatuat per sempre dins els seus cors. Ni més ni menys que 31 equips han participat a n’aquesta quinta edició del Campionat d’Espanya Aleví celebrat aquests dies a la ciutat de Valladolid.

 

Els nostres superguerrers patrocinats per l’emblemàtic Restaurant Es Cruce varen començar la competició dins el grup H, dins aquell grup començaren a desplegar un grandíssim joc el qual els donar la victòria contra grans equips com ara San Roque Batán, CV Arenys i el CV Pontevedra. Els portolans varen resoldre els 3 partits amb un 2 a 0 sense donar opció a cap dels seus rivals.

 

Com a primers de grup passaren a la segona fase classificatòria on tocava enfrontar-se contra un gran CV SAD Recuerdo. Una vegada més els pupilos de Miquel Bordoy arrasaven dins la pista amb un 0 a 2 al marcador final. La competició cada cop era més exigent, els adversaris més complexos i la presència dels nervis a flor de pell. Amb aquesta gran victòria el conjunt mallorquí passava a la tercera fase de la competició sent ja un dels 8 millors equips nacionals.

 

Varen conèixer el nom de l’adversari, Academia VB Córdoba i tot seguit el cos tècnic conformat per Miquel Bordoy, Sergi Amador, Hugo Marzo i Víctor Reymundo es posaren a fer feina per tal de poder plantar cara a l’equip andalús. Una vegada més els al·lots brindaren un autèntic recital sorprenent a tots els espectadors per la seva qualitat i la seva seguretat dins la pista. El gran joc dels joves jugadors ens va obrir les portes a les semifinals amb un 0 a 2 al marcador. INCREÏBLE, el Club Voleibol Pòrtol dins els 4 millors equips d’Espanya.

 

Els nervis i l’emoció ja estaven dins l’equip com un jugador més. Arriba el moment pel qual jugadors i tècnics havien estat desitjant durant molt de temps després d’una difícil i atípica temporada. A un camp, el CV Leganés i a l’altre costat de la xarxa un equip marratxiner amb moltes ganes de demostrar del que eren capaços!

 

Així ho feren… els portolans sortiren a la pista com autèntics espartans! Demostraren allò que millor saben fer i també demostraren i justificaren perquè havien arribat tan lluny! S’anotaren una victòria per 2 sets a 0 i aconseguien així la primera final de la història del Club Voleibol Pòrtol amb els equips base!!!

 

Sempre s’ha dit que les finals estan per disfrutar-les, el conjunt gallec CV Korbis va ser el nostre company de viatge on junts celebrarem la festa del vòlei nacional, la FINAL del Campionat d’Espanya Aleví 2021!!!

 

L’àrbitre arrancà el partit, la gran FINAL, i tot seguit la màgia del vòlei inundà el poliesportiu Pisuerga, dos equips demostrant a tot espectador que ells són el futur del nostre esport. Jugades inèdites, crits plens d’emoció, aplaudiments carregats de força, pels de punta, pulsacions disparades i de repent amb un set guanyat i un 15-24 al marcador la pilota toca el terra del camp del CV Korbis, els jugadors i tècnics alcen les mans i junts amb mil·lèsimes de segon, toquen el cel! CAMPIONS D’ESPANYA 2021!!!

 

Bruuuuuuuuuuuuuuutal!

 

No ens cansarem mai de donar l’enhorabona a tots els jugadors, Ramón Prieto, Martí Llinás, Martí Bordoy, Carlos Bellapart, Rúben Ibáñez, Eloy Pin i Marc Gonzalez així com als tècnics responsables d’aquest èxit històric dins el nostre Club, Miquel Bordoy, Sergi Amador, Hugo Marzo i Víctor Reymundo.

 

Moltíssimes gràcies a totes les famílies desplaçades fins a Valladolid per donar el seu suport i per l’ambient que generen! 

 

Agrair a tota la gent que ens ha dedicat unes paraules ja sigui per xarxes socials, telèfon, correu… El vòlei balear està de celebració! Volem fer especial menció al CV Algaida, al CV Manacor i al CV Sóller pels missatges de suport i d’ànims durant tot el campionat. MOLTES GRÀCIES!

 

Volem donar les gràcies també a les institucions públiques, Ajuntament de Marratxí, Direcció General d’Esports de les Illes Balears per les seves paraules i felicitacions. 

 

Hem fet història 😀 Seguirem fent feina per tal de brindar a n’aquesta generació el futur que es mereixen!

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM