CAMPIONS I CAMPIONES DE BALEARS!

El passat cap de setmana es celebrà el Campionat de Balears Cadet Masculí i Femení al poliesportiu Na Caragol d’Artà. Fins allà s’hi desplaçaren els nostres dos equips de categoria cadet, Montero Telemàtica en la secció femenina i el Legal Steps en la secció masculina.

 

Les nines de Montero Telemàtica arribaven com a líders indiscutibles de la lliga A2 amb un total de 10 victòries i 0 derrotes i sumant a més, el Campionat de Mallorca. El primer partit va ser el dissabte contra el Pauperrimos Cor Pitiús CV, primer classificat d’Eivissa, un equip jove on el nostre equip es va imposar amb solvència per un 3-0. El capvespre jugaren contra el primer classificat de Menorca, el CV Ciutadella ARS Fisioteràpia, partit on les portolanes demostraren un gran nivell tot i el gran joc de les rivals i s’imposaren per 3-0.

 

El diumenge matí, era el torn del segon classificat de Mallorca, el CVS Piscines Sóller. Un partit on les solleriques entraren més enxufades però un canvi en el joc de les portolanes durant el primer set va ser decisiu per emportar-se la victòria, el Campionat de Balears i el bitllet al Campionat d’Espanya.

 

En la secció masculina, els nins de Legal Steps també arribaven com a líders de la lliga A amb un total de 10 victòries i 0 derrotes. En el Campionat de Balears, el grup portolà s’enfrontà el dissabte matí contra el CV Eivissa en un partit de clar domini portolà amb una victòria per 3-0. El capvespre, s’enfrontaren al CV Sant Josep, partidàs on els dos equips van tenir opcions de guanyar fins al final però en el tie-break, els portolans van plantar cara i es van emportar una complicada victòria per 3-2.

 

El diumenge matí, el darrer partit del campionat el disputaren contra el CV Artà, equip que va fer suar als portolans per emportar-se la victòria per 3-0. Tres victòries que els pujaren al primer escaló de la classificació proclamant-se Campions de Balears i obtenint el pase al Campionat d’Espanya.

 

Enhorabona als dos equips, jugadors/es, cos tècnic i famílies per aquesta gran fita aconseguida!!!

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM