HUGO MARZO I MARC ALOMAR CAMPIONS D’ESPAÑA!!!

Aquest 2021 està sent un any PLETÒRIC pel vòlei balear!

 

El 12/09/2021 l’equip cadet masculí compost per Hugo Marzo, Marc Alomar i Chele Roman amb representació de les Illes Balears es van proclamar CAMPIONS D’ESPANYA!

 

La parella mallorquina arrancà el campionat el dijous passat 09/09/2021 a la localitat de Lorca (Múrcia) amb un partit contra Aragó. El resultat va ser una clara victòria per 2 sets a 0 pel conjunt de balears. L’endemà tocava enfrontar-se al matí amb la selecció valenciana, de nou els joves jugadors desplegaren un gran joc i resolgueren el partit per la via ràpida (2 sets a 0). 

 

Acabava la primera fase del quadre de competició amb un partit contra la selecció de Múrcia. El resultat del mateix definiria el primer classificat del grup C. Va ser un partit molt igualat amb marcadors d’infart, però que finalment va caure de nou pels pupilos de Chele Roman.

 

Així doncs arribaren a quarts de final i el dissabte 11/09 aconseguien els bitllets cap a la SEMIFINAL amb un contundent 2 a 0 contra la selecció madrilenya.

 

Arribà l’hora de la veritat, el pase a la final. El primer classificat del grup C (Balears) contra el segon classificat del grup A (Castella la Manxa) un primer set ajustat va servir de revulsiu pels nostres al·lots, ja que tancaren el segon set amb una gran solvència. Amb 2 sets a 0 al marcador, Hugo Marzo, Marc Alomar i Chele Roman es plantaren a la FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA 2021!

 

Els illencs encaraven el partit que definiria la millor parella cadet d’aquesta temporada 2021. A l’altre costat de la xarxa la selecció canària, una parella molt completa i que ben igual que els nostres al·lots, només varen cedir un set durant tot el campionat.

 

Arranca la final a la pista central del centre de tecnificació internacional de vòlei platja, ambdós equips comencen amb nervis i un marcador molt igualat. Una successió de grans accions del conjunt balear els permeté arribar a mitjan set amb un marcador a favor d’11-14. 

Els canaris però no es donaren per vençuts i aconseguiren igualar el marcador just al final de set. Amb un 20 a 20 al marcador la parella canària després de realitzar 2 bones accions s’adjudicava el 1r set 22-20.

 

Molt diferents foren les coses al segon set, Hugo Marzo juntament amb Marc Alomar sortiren a la pista amb tota l’artilleria. El marcador es mantingué igualat fins al punt 6 on els nostres jugadors donaren un autèntic recital de vòlei platja. Defenses, atacs, bloquejos… espectacle digne d’una final. Els canaris no donaren l’esquena al set en cap moment, però res pogueren fer davant la solvència de la parella Hugo/Marc. Balears anotava el segon set amb un resultat a favor per 15-21.

 

Els nervis i l’emoció eren un jugador més. Els 4 millors jugadors d’Espanya lluitant per definir l’equip que aixecaria la copa com a CAMPIÓ.

 

Comença el tie-break, la parella canària amb molta solvència s’avança al marcador amb un 4-1. Va ser quan Hugo i Marc decidiren demostrar la seva capacitat per donar la volta al partit. Grans accions per part d’ambos jugadors feren possible un empat al marcador per 6 a 6. Molt bones accions dels balears atorgaven una distància de 3 punts d’avantatge. Els canaris no tiraren la tovallola, demostraren que també eren dignes d’emportar-se la victòria. Últim esprint, un marcador replet d’il·lusió i contrastant la igualtat de nivells amb un empat per 10 a 10. La parella mallorquina ho té clar, volien emportar-se el partit. Presenciem jugades espectaculars, intercanvis per part dels dos equips a l’altura de jugadors professionals. El cansament estava present, però la il·lusió i les ganes per emportar-se la victòria eren infinitament més potents. Hugo i Marc espitgen l’accelerador i aconsegueixen un increïble marcador, 10-13. Els canaris recuperen el servei i avancen amb un 11-13, però va ser llavors quan sorgí la màgia. Els nostres superguerrers recuperen el servei i anoten l’11-14.

 

Ben igual que les declaracions d’Andres Iniesta al mundial de futbol del 2010. De repent s’atura el món i es concentra tota l’atenció a la pista central de Lorca. Hugo Marzo recupera una defensa, Marc Alomar li facilita una gran col·locació i és allà quan es forja el vincle i l’essència del voleibol, el treball en equip, totes les hores dedicades, tota la il·lusió plasmada a n’en un moment que passarà a la història. Hugo Marzo supera el bloqueig canari i amb ell es supera una vegada més a si mateix. 😱💥💣 🥇CAMPIONS D’ESPANYA 🥇💣💥😱

 

Molt difícil trobar les paraules per expressar l’emoció i els sentiments d’aquesta fita històrica. Només podem donar l’enhorabona a la gran parella així com al seu entrenador per aquest increïble campionat! Donar la més sincera enhorabona a Marc Alomar per la seva trajectòria esportiva iniciada amb el seu Club d’origen el Sant Josep Obrer. Ens deixes a tots molt sorpresos i il·lusionats de veure que el futur del vòlei balear tindrà molt de camí per fer-nos disfrutar a tots! Donar l’enhorabona al míster Chele Roman, per la gran dedicació i per la seva implicació amb el vòlei balear i com no, per acompanyar-nos durant tantíssimes temporades, ja podem dir pràcticament que ets el papi del CV Pòrtol!

 

Això sí, volíem acabar aquestes línies donant una enhorabona un tant especial al jugador que tothom vol tenir al seu costat. Continuarem amb castellà, ja que el nostre vincle sempre s’ha expressat amb aquesta llengua:

 

Te conocimos hace más de 10 años, con tu peculiar peinado y con una sonrisa que ilusiona y enamora. Ya de pequeño nos asombrabas con tu calidad, con tu destreza, con tu humildad… Han ido pasando los años y te hemos visto crecer, luchar, ganar, perder, pero sobre todo te hemos visto disfrutar! Disfrutar del deporte que tanto nos gusta, disfrutar con tu equipo, con tu gente… Siempre has creído que los que estábamos a tu lado te enseñábamos a ti, cuando realmente eras tú el que nos enseñaba a nosotros. Sin saberlo despistas a la gente, porque haces que el voleibol con tus manos parezca fácil, cuando todos sabemos lo complejo que es. Nos sorprendes con tu constancia, con tu espontaneidad, pero sobre todo con tu ilusión y con tu amor hacia este deporte. Amor incondicional porque has generado un vínculo entre el voleibol y tú que nunca antes habíamos visto. Vayamos donde vayamos siempre nos preguntan ¿Dónde está Hugito? Probablemente no seas consciente, pero eres todo un ídolo y un referente para muchísima gente.

 

Nosotros como Club hemos tenido la suerte de vivirte día a día y sabemos de primera mano, todas las horas que le has dedicado. Si no durmieras por las noches, estamos plenamente convencidos de que tus manos han estado más tiempo aguantando una pelota de vóley que haciendo cualquier otra cosa… Eres el ejemplo de la constancia y del sacrificio, pero tu sentimiento es tan fuerte que apenas notas las dificultades.

 

¡Dejas el listón muy alto, pero no lo suficiente como para que no puedas volver a superarlo! ¡Tú sigue a tu ritmo, nosotros seguiremos a tu lado disfrutando de ti! ENHORABUENA ENANO ya eres parte de la historia del voleibol y no hay nadie en este mundo que se merezca ese reconocimiento más que tú!

 

Per últim donar la més sincera enhorabona als jugadors manacorins Guillem Cabrer i Pere Flequer per aconseguir una gran tercera posició al Campionat d’Espanya de seleccions a la seva categoria infantil masculina!!! Així com donar l’enhorabona a les dues parelles femenines tant de la categoria infantil composta per Auba Ribas i Mireia Bosch i la parella cadet Ainoa Amoroso i Magui Calvo juntament amb la seva entrenadora Cinzia Fenech, ja que els dos equips aconseguiren la cinquena posició!

 

Enhorabona a tot el vòlei balear!!!

 

Seguim 🙂

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM