La familia portolana amb el poble d’Ucraïna!

Des del Club Voleibol Pòrtol ens volem unir a la solidaritat amb el poble d’Ucraïna participant amb la recollida d’aliments destinada a totes aquelles persones que estan patint els efectes d’una guerra injustificada, la qual ens té a tots consternats i amb l’esperança de que la pau torni a ser la protagonista d’aquesta tragèdia.

Com a institució pública dedicada al món de l’esport condemnem rotundament la posició adoptada per part dels dirigents russos i volem fer arribar a tota la població ucraïnesa el nostre suport i l’esperança de que la situació es reverteixi al més aviat possible.

És per això que de la mà de l’Associació un somriure per Txernobil aportarem el nostre granet d’arena enviant aliments als més afectats. La recollida tindrà lloc al poliesportiu Blanquerna des de avui mateix fins al pròxim 08/03. L’horari de recollida serà de 17h a 21h (horari d’entrenaments) habilitarem a l’entrada interior del poliesportiu una zona per depositar tots els productes. Els productes més necessitats són els següents: fruits secs, fruita de pot (sense vidre), galletes dolces i salades, conserves en llauna (peix, verdures, pates…), sucs, llet en pols, xocolata en barra, llegums, pots de papilles infantils, barres energètiques així com també es requereix de roba d’abric, flassades, bolquers, tovalloles i compreses.

La violència i la imposició no seran mai jugadors dins la lliga de la pau i la democràcia!

Molta força Ucraïna! Ho aconseguirem 🕊☮️✌️❤️🇺🇦

 

__________________________

 

Des del Club Voleibol Pòrtol nos queremos unir a la solidaridad con el pueblo de Ucrania participando en la recogida de alimentos destinados a todas aquellas personas que están padeciendo los efectos de una guerra injustificada, la cual nos tiene a todos consternados y con la esperanza de que la paz vuelva a ser la protagonista de esta tragedia.

Como institución pública dedicada al mundo del deporte condenamos rotundamente la posición adoptada por parte de los dirigentes rusos y queremos hacer llegar a toda la población ucraniana nuestro soporte y la esperanza de que esta situación termine cuanto antes.

Es por eso que de la mano de la organización Associació un somriure per Txernòbil aportaremos nuestro granito de arena enviando alimentos a los más afectados. La recogida tendrá lugar en el polideportivo Blanquerna desde hoy mismo hasta el próximo 08/03. El horario de recogida será de 17 h a 21 h (horario de entrenamiento) habilitaremos en la entrada interior del polideportivo una zona para depositar los productos.

Los productos más necesitados son los siguientes: frutos secos, fruta en bote (sin cristal), galletas dulces y saladas, conservas en lata (pescado, verduras, pates…), zumos, leche en polvo, chocolate en barra, legumbres, botes de papilla infantil, barritas energéticas así como se requiere de roba de abrigo, mantas, pañales, toallas y compresas.

¡La violencia y la imposición no serán nunca jugadores en la liga de la paz y la democracia!

¡Mucha fuerza Ucrania! Lo conseguiremos 🕊☮️✌️❤️🇺🇦

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM