Restaurant Es Cruce CV Pòrtol CAMPIONS DE MALLORCA!

Aquest cap de setmana 09/04 el Blanquerna ha acollit als 4 millors equips de Mallorca per disputar la final pel títol de lliga.

Els partits arrancaren el divendres horabaixa. A les 18 h el CV Manacor va jugar contra el CV Son Ferrer. Els manacorins s’anotaren la primera victòria del campionat per 3 a 0.

Després va ser el torn del CV Artà el qual s’enfrontava al CV Sant Josep. Els artanencs aconseguiren el bitllet a les semifinals del dissabte.

El dissabte matí a les 09:00 h el CV Sóller jugava el seu primer partit davant el CV Manacor. Els sollerics tancaren el partit per la via ràpida amb un 3 a 0 al marcador. Tot seguit a les 11:00 h els portolans de Restaurant Es Cruce CV Pòrtol començaven el seu primer partit del campionat davant el CV Artà. Els artanencs començaren el partit molt concentrats i dificultant el joc dels locals. A poc a poc els nostres al·lots foren anotant punts fins a tancar el primer set amb un 25 a 22 al marcador! El segon i tercer set foren de dinàmica similar, els nostres joves jugadors dificultaren molt a l’equip visitant amb el seu servei i la seva ofensiva amb atac. Amb un gran joc els pupilos de Mariam sumaven la primera victòria del torneig per 3 a 0.

Després del paron per dinar, començava el partit que definiria la tercera i la quarta posició. El CV Manacor vs el CV Artà, els manacorins varen estar més encertats la qual cosa els va permetre penjar-se la medalla de 3r classificat! Una vegada finalitzat el partit, era el moment de gaudir de la gran final!!!

Restaurant Es Cruce CV Pòrtol es plantava a la gran final amb una grandíssima i entregada afició que no va donar descans durant tot el partit! A l’altre costat el CV Sóller també recolzat per una nombrosa afició! El partit no començar molt bé pels locals, una gran dificultat per controlar la recepció, errors de servei i una gran contundència per part del CV Sóller va fer que el primer set caigues per part dels visitants. Això va ser un gran punt d’inflexió pels portolans els quals veren que alguna cosa havien de canviar per donar-li la volta al partit.

Així ho feren, un servei molt agressiu desestabilitza la línia de recepció del CV Sóller, la qual cosa va repercutir amb el seu atac. Els locals aprofitaren la seva eficiència amb el servei per anar agafant avantatge al marcador. D’aquesta manera els portolans de Restaurant Es Cruce anotaren el primer set i empataren el partit.

El tercer set va estar molt disputat per part d’ambdós equips, els portolans s’escaparen del marcador amb 5 punts d’avantatge, però el Sóller amb un servei molt agressiu va aconseguir retallar distàncies. Amb un marcador ajustat al final del set els portolans aconseguien anotar el seu segon set del partit.

Al quart set la dinàmica va ser diferent, els portolans sortiren a la pista molt sòlids i realitzant molt pocs errors, això els permeté ràpidament escapar-se del marcador. Tot i una gran resposta per part del CV Sóller a final de set no va ser suficient per donar-li la volta al marcador. Els portolans aconseguien el títol de CAMPIONS DE MALLORCA tancat el quart set amb un 25 a 14 al marcador ENHORABONA CRACKS!

Donar l’enhorabona al CV Soller pel gran partit realitzat! Va ser una final digna on tothom va disfrutar 🙂 També donar l’enhorabona al CV Manacor per la seva classificació com a tercer millor equip juntament amb el CV Artà, el CV Son Ferrer i el CV Sant Josep! Gran nivell el que mostraren tots els equips a n’aquest campionat 🙂

Per últim, agrair a les autoritats que es desplaçaren fins al poliesportiu Blanquerna per animar als nostres equips i realitzar l’entrega de trofeus. El regidor d’Esports Daniel Mas i el primer tinent batle Joan Francesc Canyelles en representació del partit de govern Mes per Marratxí. També rebérem la visita i el suport de Magdalena Garcia candidata a l’alcaldia de Marratxí del Partit Popular.

Moltissimes gràcies a tota l’afició pel gran ambient viscut al poliesportiu Blanquerna! Ara toca preparar el Campionat de Balears 😀 a tope al·lots!