VII TORNEIG ALAIOR;INFANTIL FEMENÍ

Els dies 20,21 i 22, Els nostres equips femenins es varen desplaçar fins a la nostra illa veïna, Menorca, per poder disputar el VII Torneig de Ciutat d’Alaior. Aquí podreu trobar les cròniques de cada equip, esperem que gaudiu d’elles, tant com ses nostres nines dels partits. 

ES MERCA INFANTIL ; Dirigit per Júlia Torres i Laura Cano

El grup d’infantils més gran, va aconseguir quedar subcampió del torneig, on varen mostrar el seu nivell de joc i tècnica contra tots els equips. Partits amb gran nivell d’intensitat i gran actitud per part de les jugadores. Una gran forma de finalitzar la temporada. 

Legal Steps Infantil; Dirigit per Juanito i Aina

Durant el torneig vam tenir l’oportunitat de jugar amb equips que d’una altra manera mai haguéssim pogut conèixer (Alaior,Ciutadella o Es Castell). Més de 15 equips al torneig on tots ells varen donar branca i on ses nostres nines de Legal Steps ho donaren tot i més a les pistes. Un equip molt prometedor 
L’organització va ser estupenda, tot va ser perfecte, fins i tot ens van regalar una bossa de roba amb una ampolla emplenable i una porció de formatge mahones Coinga boníssim.
Donar les gràcies a Mestral i Llebeig, que ens van acollir a 6 equips de Mallorca, sempre amables i amb molta hospitalitat.  El Diumenge a les 13 h embarquem cap a Mallorca, arribant a  la fi a la nostra illa. D’aventura per Menorca, cansades, però molt contentes: l’any que ve tornarem a provar sort amb moltes més ganes. 

Café el Parque Infantil, dirigides per l’Amador i Carlos.

L’equip Cafè del Parc juguem la fase de grups en el grup 3. El dia 20 a les 18 hores juguem el primer partit contra Alaró guanyant 2 – 0. A les 20.15 hores juguem el segon partit guanyant a l’Alaior per 2-0. El dia 21 a les 9.30 juguem el tercer partit contra es Castell guanyant per 2-0. A les 11 hores les noies van guanyar novament per 2-0 a l’Esporles. Després del menjar juguem l’últim partit de la fase de grups contra Ciutadella, on vam tornar a guanyar per 2-0. Com a primeres de grup ens va tocar jugar contra les primeres del grup 2, el CV Pòrtol ES MERCA. Les nostres noies van perdre el primer set per 21-12, el segon va ser molt igualat perdent per 21-19. Gran torneig de les nostres noies jugant a gran nivell, demostrant la seva gran evolució durant la temporada.

Finalment, volem donar les gràcies i la més sincera enhorabona a la participació de tots els equips i sobretot a la gran organització del Club Vòlei Alaior. Un gran cap de setmana de vòlei a Menorca, on segur que ses nostres infantils tornaran prest. 

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM