Obert Formulari de Noves Incorporacions!

🚨 Atenció a tots els amants del vòlei! 🏐 El Club Voleibol Pòrtol obre les portes a noves incorporacions! 🙌🏻 Si tens ganes de formar part d’un equip apassionat pel vòlei i créixer com a jugador o jugadora, no ho dubtis més i apunta’t al nostre club! 🤩

Us deixem el formulari aquí→ Formulari noves incorporacions temporada 22-23

Volem informar-vos que, si bé estem oberts a acollir persones externes al club, hem de fer les proves pertinents per a conèixer les vostres necessitats i assignar-vos al grup més adequat per al vostre nivell. Per això, encara no podem confirmar exactament els horaris disponibles, ja que depenen de la demanda i l’organització dels grups. No podem assegurar la plaça al nostre club tot i que s’ompli el formulari.

Esperem veure-us ben aviat a la pista!

VAMOS PÒRTOL!