5 y 8 jornada 1r nacional

CRÒNICA 1r NACIONAL JORNADA 7 I 8.

1a Victoria de la Temporada per Club Voleibol Pòrtol contra CV Manresa

Resultat: S1:25-21 S2:16-25 S3:18-25 S4:25-23 S5:15-12

Partit en el qual vam tenir un bon inici on amb control I bon ritme de joc, ens van permetre, a poc a poc, distanciar-nos en el marcador i guanyar el 1r set.

A partir d’aquí l’equip es va apagar, molts errors d’atac, bloqueig i defensa, no sortia res. El que va aprofitar Manresa per a emportar-se els 2 següents sets.

Al 4 o Set l’equip es va tornar a endollar jugant d’una manera una mica més fluida i aprofitant les seves oportunitats de joc per a tancar els següents sets i guanyar el partit.

Enhorabona als jugadors que després de perdre 3 partits seguits 3-2 i haver-se complicat molt… No vam perdre la cara al partit i vam continuar lluitant fins al final i guanyar-lo.

2 Na Victoria de la temporada per l’equip Club Voleibol Pòrtol contra AG CIERZO LGTIQ+.

Resultat: 3-0 a casa amb S1:25-19 S2:25-18 S3:25-21

Bon Partit de l’equip en el qual va controlar en tot moment el ritme de partit, mantenint un nivell constant en la recepció i al servei.

Els jugadors de CV Pòrtol aprofitant defensa i el seu potent atac segur va permetre a poc a poc distanciar-se del rival al marcador.

Partit molt seriós dels jugadors que van estar concentrats i mostrant molta confiança en tot moment

Bona feina de l’equip, hem de mantenir-nos en aquesta línia.