¡25è aniversari del Club Voleibol Pòrtol!

El 20 de desembre del 1993 el Club Voleibol Pòrtol va començar a caminar… avui 25 anys després seguim a la vanguardia del voleibol. Són moltes les històries, les etapes, les victòries, les derrotes, els jugadors i les jugadores així com persones que han passat al llarg de tots aquests anys. Tots i totes ens han fet créixer i ens han aportat el seu granet d’arena. Hem viscut moments inoblidables aconseguint reptes que pareixien inimaginables. En algunes ocasions hem estat al capdavant del vòlei a escala mundial i sobretot a escala nacional. Tot això sempre formarà part de la nostra història i és dins ella mateixa on vàrem fundar els valors i la il·lusió del nostre escut. 

Tot i renunciar fa uns anys a la màxima categoria nacional, no vàrem desistir mai en seguir inculcant la nostra passió i el nostre amor cap a l’ensenyament del voleibol. Un esport que treballa molts aspectes de la vida i que ens ajuda a tots i a totes a seguir creixent com a persones. Aquest any serà un any molt especial on volem expressar i compartir amb la nostra gran família les vivències recopilades al llarg de tots aquests anys. 

En el transcurs d’aquesta temporada anunciarem la data i el lloc on farem un homenatge a la nostra entitat i a tota la gent que ens ha dedicat el seu temps i la seva passió mitjançant la pràctica del voleibol.

 

Així que ja sabeu, esteu atents per poder assistir al que de ben segur serà un dia inoblidable! 

Seguim fent camí gràcies a tots vosaltres!!! 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM