A Green Frog Academy se le escapa el partido frente al CV Manacor en el tie-break

Aquest diumenge 20 de gener els nostres cadets Green Frog Academy s’enfrontava contra el CV Manacor. Rival directe ubicat a la part alta de la classificació juntament amb el CV Sóller.

El partit arrancar a les 10:00h amb un marcador favorable durant tot el transcurs del primer set. Bones recepcions, bones col·locacions, resolució amb atac i un servei estable ens varen permetre tancar el primer set amb un marcador de 25 a 18.

Al segon set els al·lots dirigits per Xavier Roman varen sortir al camp més despistats, el CV Manacor va aprofitar la desconcentració de l’equip local per anar sumant al seu marcador. A final de set amb un 18-19 en contra els nostres al·lots varen saber donar-li la volta al marcador. Intensitat en el servei i gran contundència en atac ens varen donar la victòria del segon set per 25 a 22.

La dinàmica del tercer set va ser semblant a la del segon. Els jugadors sortiren a la pista amb poca actitud defensiva. Els manacorins aprofitaren la segona línia per seguir debilitant el nostre sistema de defensa però tot i la manca d’actitud defensiva l’equip portolà arribar a final de set amb un 22 a 20 al marcador. Bones accions per part dels manacorins i la falta de contundència en el nostre atac va fer reviure a l’equip visitant que s’emporta el tercer set per 22 a 25.

Arribava el quart set amb la possibilitat de tancar el partit. Les recepcions no arribaven i com a conseqüent la resolució amb atac disminuïa. Varen ser moltes les pilotes que passaren a camp contrari sense cap intenció ofensiva i molts serveis a la xarxa. L’equip visitant aprofitar la falta de precisió amb recepció i dominar per sobre del marcador durant tot el set. Tancant el mateix per 21 a 25.

Última oportunitat per a Green Frog Academy per poder emportar-se la victòria. Els nervis a principi de set ens passaren factura. Els manacorins dominaren per sobre del marcador. A l’inici del set semblava que tot estava perdut amb un 2 a 7, després d’un temps mort per part de l’equip local les coses començaren a funcionar sumant un total de 5 punts consecutius. Amb un 7 a 8 canviàvem de camp i els nostres al·lots havien aconseguit ficar-se dins els partit. La recepció començà a funcionar i els contraatacs varen començar a ser contundents. Uns quants errors no forçats i bones accions per part de l’equip manacorí ens deixava un marcador de 11 a 14. Tot i la pressió del moment els portolans varen demostrar la seva autoritat remuntant 3 punts de partit. En aquest moment comença l’espectacle, bons atacs per part d’ambos equips, grans defenses i col·locacions feren que el final del partit fos d’infart. Vàrem poder veure i viure la passió d’aquest esport dins els ulls de tots els jugadors però malauradament no vàrem poder tancar el partit amb un victòria i se’ns escapa el partit amb un resultat final de 20 a 22.

Volem donar l’enhorabona al CV Manacor per la victòria i per la seva progressió durant la temporada.

Enhorabona a tot l’equip per la gran feina feta i seguirem treballant per seguir millorant en diferents etapes del joc!