Bon inici de les nostres nines de Rigo Mallorca

El passat cap de setmana l’equip juvenil femení Rigo es va emportar la segona victòria d’aquesta temporada. La jornada passada les nostres nines varen aconseguir una lluitada victòria per 3 a 0 davant el CV Artà. Un partit amb molts alts i baixos però on tot moment la predisposició i les ganes de les nostres guerreres no varen donar opció a les artanenques.

 

Destacar del partit la contundència amb el servei el qual va permetre desencaixar la línia ofensiva de l’equip visitant. La nostra solvència amb atac i la bona distribució del joc ens facilitaren una victòria important per començar amb més força que mai aquesta nova temporada.

 

Tot el contrari vàrem viure aquest passat dissabte al poliesportiu solleric on tot i obtenir una victòria per 2 a 3 les nostres jugadores no demostraren el potencial així com el rendiment demostrat a l’últim partit. Una gran falta de concentració i una línia de recepció feble ens va fer lluitar el partit al millor de 5 sets.

 

Partit de reflexió així com d’aprenentatge ja que va quedar patent que cap equip de la lliga ens posarà les coses fàcils.

 

Deixant a un costat la part menys favorable, molt contents del gran grup de jugadores que aquesta temporada estan demostrant tenir més ganes que mai per fer-se un lloc dins dels 5 millors equips de les nostres illes! És una lliga molt competent i haurem de seguir treballant per tal de poder plantar cara a tothom!!!

 

Seguim fent feina i el proper dimecres 23 esperem al CV Manacor a casa nostre a les 18.45h!

 

Vamooooooos nines!

 

Rigo Mallorca volverá a patrocinar una temporada más a nuestras chicas del juvenil A dirigidas por el técnico Carlos Caimari Gayà y como segundo entrenador Xavier Román. Pese a que la temporada pasada nos quedamos con un sabor agridulce, ésta temporada el equipo está muy motivado para afrontar con más ganas que nunca la liga.

 

Os dejamos un breve resumen sobre la empresa familiar, http://rigomallorca.com/:

 

«Venta de electrobombas con un stock importante de bombas y motores eléctricos. También vendemos calderas, tratamientos de agua, placas solares, aire acondicionado, enfriadoras, acumuladores, etc.

 

Nos avala una experiencia de más de 40 años, nuestras mejores referencias son nuestros clientes y amigos: cadenas hoteleras, hospitales, grandes depuradoras, empresas de suministro de agua, desaladoras, incineradoras, centrales eléctricas, ayuntamientos, instaladoras, empresas pequeñas y particulares.

 

Todos los días intentamos mejorar dando cada vez mejor servicio a nuestros clientes ofreciendo soluciones a sus problemas. Ya sea reparando, instalando o vendiendo, con nuestro mejor servicio. Disponemos servicio de entrega y recogida por toda la isla.»

 

Muchas gracias por seguir formando parte de la familia. ¡Muchísima suerte y a disfrutar de la temporada!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM