Bon partit de Forn i Pastisseria Garau

L’equip cadet masculí Forn i Pastisseria Garau es va enfrontar el dissabte al matí contra el conjunt artanenc al poliesportiu Blanquerna. L’equip visitant compost per diversos jugadors de categories inferiors no va posar les coses fàcils al conjunt local que tot i emportar-se la victòria per 3 a 0 va haver de treballar durant tot el partit.

Al primer set sortirem una mica adormits així com desordenats dins el camp, no va ser fins al punt 9 on els nostres jugadors començaren a agafar la iniciativa del partit. Bones accions ofensives i un bloqueig ben armat ens va permetre tancar el primer set amb un resultat de 25-15.

Al segon set els al·lots dirigits per Xavier Roman sortiren a la pista amb les coses més clares i decidits a marcar el ritme del partit. Dominaren per sobre del marcador en tot moment aconseguint un resultat final de 25-10. Gràcies a la solvència dels nostres jugadors tots els integrants de l’equip varen tenir els seus minuts de joc.

Finalment al tercer set la dinàmica va ser semblant al segon set. Un inici molt potent i amb un marcador 17-8 els tècnics decidiren donar joc a tots els jugadors per tal que aquests vagin agafant confiança dins el terreny de joc. Uns quants d’errors no forçats varen permetre a l’Artà ficar-se una mica dins el partit però tot i així els nostres al·lots tancaren el tercer set amb un 25-18 al marcador.

Bones sensacions amb el grup. Seguirem treballant durant la setmana per preparar el partit del dissabte contra els sollerics. A tope al·lots!!! Mooooootor