CAMPUS SETMANA SANTA CLUB VOLEIBOL PÒRTOL 2019!!!

CAMPUS DE SETMANA SANTA 2019!!!

 

***Hi ha format català i castellà (a la part inferior) / Hay formato catalán y castellano (en la parte inferior)***

 

El Club Voleibol Pòrtol promociona el seu campus de Setmana Santa el qual començarà el pròxim 23 d’abril fins el divendres 26!!! El campus es realitzarà a les instal·lacions del poliesportiu Blanquerna (https://goo.gl/maps/SXHGkFMiwH62) allà on entrenen gaire bé totes les categories del nostre Club.

 

El campus va dirigit a tots i totes aquells/es jugadors i jugadores nascuts entre el 2006 i el 2012 (ambdós anys inclosos).

 

Seran 4 dies de diversió on tots els i les participants s’ho passaran d’allò més practicant l’esport que tant ens agrada, així com gaudint de diferents activitats enfocades al desenvolupament motriu L’objectiu principal d’aquest campus és passar-s’ho molt bé enredoltats de companys i companyes!

 

L’horari establert és de les 9:00h del matí fins a les 13:45h. Aquells pares, mares, tutors/es que tinguin problemes per deixar els seus fills/filles a les 9:00h podem ser flexibles per tal d’arribar una mica abans i esperar a que tota la resta vagi arribant (Sempre amb un previ avís per part dels pares/mares).

 

– El preu del campus per a jugadors/es que provenen del Club Voleibol Pòrtol és de 60€ per jugador/a. *S’aplicarà un descompte del 15% al segon germà/germana. 

 

– El preu del campus per a jugadors/es que no provenen del Club Voleibol Pòrtol és de 65€ per jugador/a. *S’aplicarà un descompte del 15% al segon germà/germana. 

 

Aquí us deixem la fulla d’inscripció:

 

Full d’inscripció CAMPUS SETMANA SANTA 2019 (CLICK AQUÍ PER DESCARREGAR)

 

Quan el tingueu emplenat i amb l’ingrés realitzat l’heu d’enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

Us esperem a tots i a totes! 

 

Animat que serà ben divertit 🙂

 

Club Voleibol Pòrtol

 

__________________________________________________________

 

¡¡¡CAMPUS DE SEMANA SANTA 2019!!!

 

¡¡¡El Club Voleibol Pòrtol promociona su campus de Semana Santa el cual empezará el próximo 23 de abril hasta el viernes 26!!! El campus se realizará en las instalaciones del polideportivo Blanquerna (https://goo.gl/maps/SXHGkFMiwH62) allí donde entrenan prácticamente todas las categorías de nuestro Club.

 

El campus va dirigido a todos/as aquellos/as jugadores/as nacidos entre los años 2006 y 2012 (ambos años incluidos).

 

Serán 4 días de diversión donde todos y todas los/las participantes se lo van a pasar muy bien practicando el deporte que tanto les gusta, así como disfrutando de las diferentes actividades enfocadas al desarrollo motriz ¡El objetivo principal de este campus es pasárselo muy bien rodeados/as de amigos y amigas!

 

El horario establecido es de las 9:00h de la mañana hasta las 13:45h. Aquellos/as padres, madres o tutores/as que tengan problemas para dejar a sus hijos/as a las 9:00h podemos ser flexibles con el fin de llegar un poco antes y esperar que vayan llegando el resto de compañeros/as (siempre con un previo aviso por parte de los padres/madres).

 

– El precio del campus por cada jugador/a que proviene del Club Voleibol Pòrtol es de 60€ por jugador/a. *Se aplicará un descuento del 15% al segundo hermano/hermana. 

 

– El precio del campus por cada jugador/a que no proviene del Club Voleibol Pòrtol es de 65€ por jugador/a. *Se aplicará un descuento del 15% al segundo hermano/hermana. 

 

Aquí os dejamos la hoja de inscripción:

 

Hoja de inscripción CAMPUS SEMANA SANTA 2019 (CLICK AQUÍ PARA DESCARGAR)

 

Cuando lo tengáis rellenado y con el ingreso realizado lo tenéis que enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

¡Os esperamos a todos y a todas!

 

Anímate que será divertido 🙂

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM