Carlos Caimari entrenador de l’escola de vòlei platja i del campus d’estiu!

Presentem un dels entrenadors de l’escola de vòlei platja així com del campus d’estiu. Carlos Caimari, més conegut com a Carlitos o Enano, jugador format a la nostra cantera. Tot i la seva curta edat (o no tan curta :-P) ha aconseguit un bagatge extens dins el món del vòlei pista i també del vòlei platja. Des d’un principi s’encarregarà de la part masculina així com d’ajudant a la femenina i escoleta, també dirigirà l’equip de veterans.

 

Com a jugador va ser integrant del nostre equip de Superlliga, Palma Volley la temporada 2010/11. A les categories Sub 15/17 de vòlei platja va representar a les Illes Balears obtenint la 4ª posició al Campionat d’Espanya.

 

Disposa d’un títol com a Campió de Balears de vòlei platja a la categoria Sub 19/21 i dos títols com a subcampió. Va obtenir juntament amb la seva parella Xesc Mesquida la 5ª posició al campionat d’Espanya Sub 21.

 

Aquests últims anys s’ha deixat veure per terres catalanes defensant l’escut blaugrana com a col·locador, equip on han aixecat la copa com a campió de Catalunya en tres ocasions, subcampió d’Espanya a la Copa Príncep i un ascens a la Superlliga Masculina. Recentment ha cursat el títol de nivell I com entrenador de vòlei platja a Barcelona.

 

Torna per terres mallorquines amb més il·lusió i més ganes que mai!

 

Benvingut a casa Carlitos!  

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM