CRÒNIQUES 14-16/10

1rªJornada: RSM CV PÒRTOLSegunda Nacional Masculina vs Palma Sports

Resultat: 3-0: S1: 25-20 /S2: 25-21 /S3: 25-16

Anàlisis del partit:

Els equips semblaven aparentment igualats, per això calia jugar i demostrar el guanyador i així va ser per part dels nostres jugadors. Serietat en la pista on no es va permetre ni un punt de relaxació, mantenint sempre un avantatge en el K1 que s’han guanyat pràcticament tots. Les defenses i el bloqueig també van ser ben elaborades imposant-se amb un clar 3-0.

Partit de 1a jornada: MOTORISTA INFANTIL FEMENÍ NEGRE vs. CV.Cide

Resultat: 3-1, 20-25/24-26/25-18/21-25

Primer partit en la primera divisió infantil femenina, nova categoria per a gairebé totes les jugadores. Molt bon partit dels dos equips. En el primer set vam ser sempre per davant guanyant per 20-25. El segon set començarem molt malament en recepció amb un 9-1 en contra, les jugadores van saber ficar-se novament en el partit i jugar combativament contra un gran rival com es Cide. Malgrat tenir un punt de set en contra van guanyar 24-26. Al tercer set, vam anar tot el set per sota i vam perdre 25-18. El quart set va seguir en la mateixa línia, però quan anàvem perdent 21-17, amb una gran ronda de serveis i tornant a jugar a gran nivell guanyem 21-25. Impressionant partit per a començar la temporada. Donar les gràcies a la família portolana que ens va acompanyar al primer  cap de setmana i esperem que molts més.

1rªJornada: TRANS-ILLES Infantil Negre vs CV. Artà

Resultat: 0-3, S1: 20-25 / S2: 15:25 / S3: 11:25

Primer partit de la temporada contra el club voleibol Artà. Equip amb un gran nivell i gran qualitat que segurament disputarà el campionat d’Espanya. Tot i això les nostres noies no han llevat els braços en recepció i defensa, aturant la majoria d’atacs del rival També les nostres jugadores varen ser molt segures en el servei, remuntant  fins i tot  12 punts en el primer set.

Per a ser el primer partit de la temporada i contra un rival superior en tots els aspectes físics i del joc, el resultat ha estat molt positiu, ja que l’equip no s’ha rendit en cap moment. Enhorabona per l’actitud de totes les jugadores i a continuar treballant!

1rªJornada: Can Pep, Carns i Delícies vs. Son Ferrer

Resultat: 3-0, S1: 25-16 / S2: 25-23 / S3: 25-15

Victòria en la primera trobada de la temporada de l’equip sènior femení. Bona feina en concentració i intensitat. Queda molt per millorar, però la temporada acaba de començar i que millor que començar amb una victòria. Aquest grup promet donar-nos grans alegries, en tres dies més!

AMISTÓS ENTRE: ES CRUCE INFANTIL MASCULÍ NEGRE I CAS TORD INFANTIL MASCULÍ VERMELL:

Cometari del partit

“S’ha provat el que es fa als entrenaments, cal seguir treballant molt tota la temporada, però hi ha moltes ganes de començar amb objectiu clar de fer un bon paper a la part alt.”