1rªJornada: Motorisa CVP INF FEM Negre vs CV. Esporles

Resultat: 3-1: 25-18/11-25/5-25/14-25

Anàlisis del partit:

2n jornada contra CV Esporles, de les nostres nines de MOTORISA INFANTIL FEMENI NEGRE.

En el primer set l’equip local va jugar a bon nivell i les nostres guerreres van fer d’errors de servei i en atac perdent 25-19.

En el segon set les nostres jugadores van jugar a gran nivell, pocs errors i gràcies a un gran servei van guanyar 11-25.

Els següents sets van continuar jugant a gran nivell aconseguit DOS SETS BRUTALS de 5-25 i 14-25.Molt bon partit del nostre equip on van poder jugar totes les jugadores.

Novament, donar les gràcies a la nostra família portolana que després de consumir totes les forces animant, igual que les nostres jugadores, varen finalitzar la jornada amb un gran sopar format per més de 40 persones.

Si es que al Club Voleibol Pòrtol sabem com celebrar les victòries. BON PROFIT I BON PARTIT

VAMOS PÒRTOL

2rªJornada:Café el Parque CADFEM BLANC vs CV. Alarò

Resultat: 0-3, S1: 8-25 / S2: 13-25 / S3: 25-27

Primer partit de la temporada on el CV Alaró es va emportar la victòria per 3-0. Les jugadores van començar molt nervioses, la falta d’experiència de la gran majoria d’elles les va paralitzar en el primer set. A poc a poc es van controlar els nirvis  i posant en pràctica el que s’havia entrenat, millorant així el seu joc i lluitant en cada punt. En l’últim set, aquestes mateixes ganes d’anar per totes i no rendir-se en cap moment els va permetre remuntar un 18-24 en contra, però va ser l’equip visitant el que va acabar per emportar-se el set i, finalment el partit. Estem molt contents de les nostres jugadores i les animem a seguir a continuar així, a confiar en elles mateixes i a demostrar de tot el que som capaços de fer!

VAMOS PÒRTOL!

Partit de 1a jornada: ES MERCA CAD FEM VERMELL VS  CV ESPORLES

Resultat: 3-2, S1: 22-25/ S2: 25-8/S3: 20-25/ S4: 25-16/S5 15-6

Derrota molt ajustada  per al  ES MERCA CAD FEM vermell al seu primer partit de la temporada davant el CV Esporles amb un  3-2.

Les noies van començar la trobada amb moltes ganes, posant en pràctica tot el que havíem entrenat i demostrant el seu elevat nivell de joc. No obstant això, petits episodis de relaxació i desconcentració van permetre que el rival es posés per davant en el marcador. Així i tot, les nostres jugadores van saber adaptar-se i anotar el segon i quart set a favor seu, amb uns tantejos bastant còmodes. El servei va ser la nostra major arma de puntuació, arribant fins i tot a fer ratxes de fins a 6-7 punts seguits. A el últim set de la trobada, per contra, les jugadores es van relaxar i les d’Esporles no van dubtar a aprofitar-se d’això, emportant-se la victòria.

Malgrat el resultat, les sensacions del primer partit de lliga són molt bones, hi ha moltíssim potencial amb el conjunt i es noten les ganes de jugar i aprendre que tenen totes elles. Ànim màquines, que això no ha fet més que començar!!

3rªJornada: RSM 2nª Nacional vs CV CORS PITIÚS

Resultat: 3-0; 25-20 / 25-18 / 25-20

Un partit en el qual el nostre equip era superior mostrar molt de joc  amb un atac contundent. Al primer set es varen cometre erros molt bàsics, però els jugadors a poc a poc vàrem entrar en dinàmica. D’aquesta manera els dos sets següents vàrem aconseguir acabar amb la defensa del rival.

Vamos Pòrtol.

1rªJornada:ES CRUCE Restaurant INF MASC NEGRE ⚫VS Fundacio AG Children INF MASC BLANC⚪

Resultat: S1: 25-13 / S2: 25-19 / S3: 25-8, partit per ES CRUCE Restaurant INF MASC NEGRE

Un derbi a casa i no podíem començar millor. ES CRUCE va aconsegueix estar tot moment per a dalt al marcador, mostrar un contundent joc amb molta confiança gràcies a la seva veterania. Així i tot, amb tot l’aprés a la pretemporada Fundación AG Children va mostrar molt de caràcter i va impulsar el partit.

Al final el partit va ser pel ES CRUCE Restaurant INF MASC NEGRE

1r jornada: CA’S TORD Restaurant INF MASC VERMEL 🔴VS MPT INF MASC BLAU🔵

Resultat: 3-0; S1: 25-11 / S2: 25-9 / S3: 25-10

Derbi a casa, segur que es el primer però no el darrer. Ca’s Tord va dominar tots els set amb el seu servei, molt potent i no només d’un sol jugador. Tot i això, MPT no es va quedar darrere i va intentar lluitar cada punt fins al final. El partit va acabar amb una victòria per a casa del CA’S TORD Restaurant INF MASC VERMEL 🔴. Es una meravella poder gaudir de partits així en família.

2r jornada TRANS-ILLES CADET FEMENÍ NEGRE VS CV SAGRAT COR.

Resultat: Derrota; 3-o; S1: 25-18 / S2: 25-20 / S3: 25-17

Anàñisis del partit

Segon partit de la temporada i primer com a visitant contra un rival ordenat i segur per jugar a casa.

El primer set va començar de forma molt positiva per nosaltres, guanyant punts fàcils amb el servei, però amb dificultats a la recepció. Això juntament amb errors no forçats i una falta de confiança en el nostre joc ens va portar a la derrota.

El segon set va ser més renyit, millorant en recepció però fallant en servei i atac. La defensa era el millor de l’equip, mantenint-nos en el partit.

L’últim set va ser el més bonic i lluitat de tots, els dos equips van donar tot en atac i es van motivar en defensa, jugant-se punts molt intensos i bonics. Però la fortuna i el desig de guanyar del rival els porto a la victòria.

De tot s’aprèn i en aquest cas veure com l’equip a poc a poc les nostres jugadores va trobant el seu joc i comença a demostrar del que és capaç, es el millor . Es van veure millores importants en moltes jugadores i com assimilen la tàctica de joc ofensiu i defensiu. Felicitats pel bon treball fet i ànims per a continuar així, que els resultats vindran tot sol. Gràcies a la família portolana per acompanyar mos un pic més.

2N JORNADA; CAN PEP CARNS I DELÍCIES VS CV BUNYOLA,

RESULTAT: DERROTA; 2-3; S1: 18-25 / S2: 25-17 / S3: 25-20 / S4: 23-25 / S5: 7-15

Anàlisis de partit

Partit molt renyit on no aconseguim jugar al nostre màxim nivell, part per culpa nostra en diferents desconnexions i pèrdues de concentració  sense deixar de banda el bon joc tècnic i físic del rival. És un punt més i això ens ha de fer veure que serà una temporada llarga i dura. A seguir donant branca per assolir els objectius.