Partits de jornada (05-06-07/11)

MOTORISA INF FEM NEGRE VS CV BUNYOLA

Resultat: Victòria en camp visitant amb un 0-3; 18-25/19-25/9-25

El nostre equip Motorisa CV  PÒRTOL INF FEM negre s’ha desplaçat a Bunyola per a jugar la 4r jornada.

El partit ha estat molt renyit des de l’inici. El primer i segon set han estat molt igualats guanyant els dos pel bon servei i la concentració a final de set (18-25,19-25) a un Bunyola molt lluitador. El tercer set ha estat dominat per les nostres noies guanyant clarament per 9-25.

Partit que ha servit provar noves combinacions i tàctiques. Moltes gràcies a la gran afició que ens hi ha acompanyat.

AG CHILDREN PÓRTOL INF MASC BLANC VS. CV ARTÁ

Resultat:Victòria en camp visitant amb un 3-2; S1: 27-25/S2:21-25 /S3:25-22/S4:14-25 /S5:15-12

Partit «d’infart», molt disputat i igualat contra CV ARTÀ

Emocionant des del primer set, en el qual s’avançat AG CHILDREN PÓRTOL INF MASC BLANC.

CV Artà ha guanyat el segon set, amb un joc complet, i el quart set, amb un marcador folgat i còmode per a ells.

El tercer set, guanyat per AG CHILDREN PÒRTOL, amb una bona ratxa de serveis, la qual cosa li ha servit per a guanyar confiança als nostres jugadors

Arribat el tie-break, l’equip, AG CHILDREN PÓRTOL, ha sabut mantenir la calma i amb un servei efectiu, i bona defensa, han sabut emportar-se la victòria.‼

Com a celebració  al dia d’avui, l’equip ha estat celebrant la victòria en el RESTAURANT ÉS ENCREUAMENT, patrocinador del nostre club, amb jugadors, famílies i staff tècnic!!!

Enhorabona EQUIP!!!

MPT INF MASC Blau vs. CV SÒLLER

Resultat:Derrota al camp visitant amb un 1-3, 25-8 / 25-16 / 17-25 / 25-6

Derrota 1-3 en el camp de Son Agelats però sempre gaudint de l’esport.

Partit on l’implacable servei CV SÓLLER ha definit els marcadors en cada set.

En el tercer set hem aconseguit adaptar-nos al nivell del rival  i hem guanyat el nostre primer set.

Molt bona actitud mostrada per tots els jugadors encara que els hagin picat amb el servei, no baixant els braços en cap moment. ‼S’ha vist una millora en el joc i ara hem de seguir.

ES MERCA VS. CV ARTÀ

Resultat Victoria en camp visitant amb un 0-3, S1: 18-25 / S2: 6-25 / S3: 26-28

GRAN victòria de ES MERCA CV Pòrtol CAD FEM davant el CV Artà amb un contundent 0-3.‼

Les jugadores van sortir al camp amb moltíssimes ganes des del principi, anant per totes i no deixant que el rival pogués realitzar el seu joc.

Amb un servei tàctic molt efectiu i una defensa espartana, no va haver-hi manera que les locals poguessin jugar còmodament.

No va ser fins a l’últim set quan, per un petit episodi de desconcentració i excés de confiança, les d’Artà van assolir avançar-nos en el marcador, però les nostres jugadore svan saber reposar-se de seguida i imposar-se de nou en la pista, aconseguint aquesta segona victòria consecutiva en la lliga.

A pesar que no va ser un partit senzill, totes les jugadores van saber mantenir el nivell de joc suficient i mantenir una bona dinàmica demostrant així el que significa ser un equip.

Enhorabona a totes per aquesta grandíssima victòria, que és la recompensa pel seu esforç i dedicació constant.

ES CRUCE INF MASC NEGRE aconsegueix un implacable 3-0 contra CV Sant Josep Groc

Resultat, Victoria 3-0 a casa amb S1: 15-25 / S2: 3-25 / S3: 18-25

Bon resultat davant un rival que va començar fort el primer set, però que els nostres jugadors de ES CRUCE  van saber controlar.

Molts errors en servei que hem d’anar millorant amb el pas de les jornades.

Gran victòria del Mateu Motors Cadet MASC Blau en la segona jornada de la lliga.

Victòria contra Rafal Vell amb un 3-1, S1: 25-20/S2: 21-25/S3: 25-15/S4: 25-18

Els nostres nens van estrenar el pavelló Blanquerna  i amb ella una victòria davant Rafal Vell.

Va ser 3 a 1 a favor dels nostres guerrers , que van començar amb un joc ordenat, la qual cosa va facilitar per a guanyar confiança i així quedar-se amb el primer set.

En el segon set, l’equip visitant va pressionar des del principi, el joc es complicava amb alguns errors, però malgrat perdre el segon set, els locals van saber recuperar-se i superar els nirvis i així quedar-se amb un folgat tercer set.

En el quart, encara que van començar amb bastant diferència, va haver-hi moments de desconcert que semblava que es forçaria un cinquè set, però amb la concentració i paciència de l’equip, es va aconseguir acabar el partit, emportant-se la victòria l’equip local.

Derrota del CAFÈ del PARC CV Pòrtol Blanc per 0-3 davant el CV Petra.

Resultat: 0-3 amb S1: 15-25 / S2: 10-25 / S3: 14-25

Malgrat la notòria diferència entre tots dos equips, perquè les nostres són un grup d’iniciació i les rivals tenien més experiència, les jugadores no van deixar que la seva superioritat tant tàctica com tècnica s’imposés.

CAFÈ del PARQUE CV Pòrtol  va estar lluitant en tot moment, movent-se bé en defensa i aixecant moltíssimes pilotes; així com mantenint una serietat en servei que ens va permetre posar-nos en alguna ocasió per davant del marcador. Encara així el desnivell entre tots dos conjunts es va decantar a favor de les visitants, els qui es van emportar la victòria.

No obstant això, les noies van demostrar les seves ganes de lluitar i jugar, així com van tractar d’aplicar el que s’havia entrenat durant la setmana.

Enhorabona per la seva notable millora.

Èpica victòria de RSM PORTOL davant un gran CV Sóller amb un 3-2.

Resultat: Victòria amb un 3-2, 25-22 / 25-21/ 25-17 / 25-23/ 15-6

La trobada va començar amb diferències petites en el marcador però sempre a favor dels visitants, però els nostres jugadors estaven preparats per això.

El segon set va ser molt més igualat, però eren els visitants els que oferien millor resposta a totes les iniciatives locals. Es va arribar al final del set amb empat a 20 punts, però l’experiència visitant va poder amb la il·lusió local. Les diferències eren petites, de dos punts, no obstant això, suficients per a mantenir la il·lusió dels jugadors de Sóller.

El tercer set va ser per als locals 25- 17 que permetia als locals seguir amb vida en el partit.

El quart set va ser molt semblant als dos primers tret que després de l’empat a 11 punts van ser els de RSM que es van avançar en el marcador de fins a dos punts.

Amb aquesta diferència van aconseguir una tranquil·litat que no havien tingut fins a aquest moment i eren els visitants el que es rendien al ritme que imposaven els locals acabant el set amb 25-23.

A partir del cinquè set els locals es va deslligar una gran feina en recepció i atac va acabar per vèncer al conjunt visitant en totes les facetes del joc amb un clar 15-6.

VAMOS PÒRTOL

EQS INF FEM VERMELL VS. CV Sagrat Cor B,

Derrota al camp visitant amb un 3-0; S1: 25-22/S2: 25-20/S3: 25-7

Bona actitud de l’equip durant tot el partit, un primer set que se’ns va anar per les fallades de servei i molt per millorar encara en defensa. Independentment del resultat el treballat aquests primers mesos es va notant a poc a poc i hi ha moltes ganes de continuar treballant i millorant.

MOTOCITY CVP CAD MASC BLANC VS LIMPIEZAS CANDOR CVP CAD MASC VERMELL.

Resultat; Victoria per Limpiezas Candor CAD MASC VERMELL, amb un 0-3,  21-25 / 11-25 / 19-25

Aquest passat diumenge 6 de novembre , els jugadors del  Moto City Pòrtol Blanc, es van enfrontar als seus companys Limpiezas Candor acabant amb una derrota de 3-0, una victòria més, per a l’equip vermell que es troba en els primers llocs.

Va ser una trobada interessant, on hem pogut veure l’evolució dels nostres jugadors del Motocity, han demostrat que el seu esforç en els entrenaments comença a veure’s en el seu joc

Els jugadors de Neteges Candor han brillat a nivell de serveis , bloqueig i amb un joc molt ordenat, però tenien present que era un partit complicat, amb un rival molt elegant i d’alt nivell de joc.

Cal mirar cap endavant, ja que s’ha fet més del que es pensava i encara es pot fer més del que es creï cal continuar amb les mateixes ganes, motivació i il·lusió perquè l’equip continuï creixent i fer-se gran a través del treball dur.

Enhorabona als Limpiezas Candor i molta sort per als MOTOCITY!!

VAMOS PORTOL !

VESTOPAZZO VS. CV.Sant Josep.

Victòria a casa amb un 3-0. S1: 25-22 / S2: 25-19 / S3: 25-16

Gran partit de l’equip contra Sant Josep, un rival més durs de la lliga. Molt concentrats de principi a fi malgrat les baixes en l’equip. Els jugadors de VESTOPAZZO van mostrar  caràcter i unió de grup, demostrant tot el treballat en les últimes setmanes. Enhorabona a Sant Josep per mostra un alt nivell a les jugades donat un partit molt renyit i amb molt d’espectacle. A seguir que això promet!

CAN PEP CARNS I DELÍCIES, 2nª Nacional fem vs. CV SÓLLER.

Resultat; Victòria a casa amb un 3-0, S1: 25-21 / S2: 25-19 / S3: 25-20

Partit controlat en tot moment on les jugadores s’emporten una victòria important per al grup. Sets molt igualtats amb l’equip rival, però l’equip de CAN PEP CARN I DELICIES es va saber imposar.

L’entrenador Alberto comenta del partit jugat “Hem de continuar treballant, ja que tenim molt voleibol dins i hem d’aconseguir donar el 100% en cada entrenament i partit per a poder treure-ho. A continuar treballant intensament”

OPEN MARRATXÍ INF FEM blauVS. CV MURO.

Derrota en camp visitant amb un 3-2 , S1: 12-25 / S2: 25-18 / S3: 25-21 / S4: 18-25 / S5: 11-15

Espectacular partit de les jugadores contra jugadores de major edat, tenint clar a què juguem i quins són els nostres objectius. Gaudint, animant i mostrant el treballat en els entrenaments.

En el primer partit assolim el nostre primer set, en aquest segon obtenim dos sets, la primera victòria és a prop.  Amb tot i això, es crucial és que les jugadores de OPEN MARRATXÍ saben a què juguen i a què volen arribar a jugar. A seguir que queda molt per treballar!