Cròniques de 28-29-30 d’octubre

Partits de jornada (28-29-30/10)

3rª Jornada: Motorisa Inf Fem Negre vs  CV Alarò

Resultat: Derrota a casa, 2-3: 22-25/25-8/25-20/18-25/6-15

Gran partit entre el nostre equip infantil femení Motorisa CV Portol Negre i el CV Alaró. El nostre equip va començar dominant en el primer set gràcies a un bon servei, però diversos erros en recepció i en atac van fer que l’equip visitant remuntés i guanyes aquell set. En el segon set vam tornar a tenir un gran servei i pocs errors, assolint el final de set amb un espectacular 25-8. El tercer set va ser molt igualat guanyant novament per 25-20. En el quart set l’equip va baixar el rendiment i l’Alaró va fer un gran set guanyant 18-25. Al tie break les nostres noies van sortir molt nervioses i l’equip rival amb un bon servei i un molt bon atac se’n van anar en el marcador guanyant 6-15. Malgrat la derrota molt ben jugat i seguint amb la bona progressió.

1r Jornada de: MOTO CITY CAD MASC BLANCO VS. RAFAL VELL

Resultat: Victòria al camp visitant amb un 0-3; 10-25/5-25/10-25

Primer partit de lliga contra un gra rival, on el nostre equip no va donar opció gràcies al seu joc i la seva bona actitud

1r jornada de Viatges Llabrès vs CV ARTÀ.

Resultat; Victòria a Casa amb un 3-0: S1: 25-11 / 25-10 / 25-11

Partit molt complet amb pocs erros de servei i atac, aspectes que hem treballat molt als entrenaments. Els nostres guerrers varen marcar molt bé la recepció i  la defensa, mostrant un gran nivell i sense deixar respirar al rival.

Molt contents, ja que vàrem poder fer molts de canvis de jugadors i es va mantenir sempre el bon nivell d’equip i de joc

Com sempre, molt agraïts a tota la família que com sempre ens va acompanyar durant tot el partit sense parar d’animar el nostre equip.

1r jornada de Open Marratxi Inf FEM Blanc vs. CV San Cayetano.

Resultat; Derrota en camp visitant amb un 3-1; 25-22 / S2: 25-18 / S3: 19-25 / S4: 25-19

Primer partit de la temporada de l’equip i el primer partit de moltes de les jugadores de la seva vida. Partit molt igualat en el qual les jugadores van demostrar tot el treballat durant la pre-temporada. Vam estar en tot moment molt animades i buscant constantment el nostre joc. La progressió de les nostres guerreres és espectacular i tant les famílies com l’equip tècnic estem molt orgullosos d’aquesta primera jornada! A seguir que això promet!!

2R JORNADA, MPT INF MASC BLAU vs. CV Manacor

Resultat; derrota en camp visitant amb un 3-0; S1:25-11 / S2: 25-6 / S3: 25-10

Segon partit que juguen en el que s’ha pogut veure una millora en el servei com també en la combinació dels 3 tocs per a formar l’atac. La dificultat ha estat en la recepció degut al  potent servei de l’equip contrari, per la qual cosa el partit s’ha basat en un entrenament de recepció.

La potència del servei com de l’atac del Manacor ha provocat que els nostres jugadors estiguessin més estàtics, pel fet que no hem aconseguit donar continuïtat al joc.

Cal continuar treballant la mobilitat per a poder millor la recepció, com la seguretat en el servei, però els jugadors estan molt il·lusionats i estan entrenant molt bé, igual que l’equip tècnic.

1R JORNADA, MATEU MOTORS CAD MAS BLAU vs. SON FERRER

Derrota al camp visitant, 3-2, S1: 25-27/S2: 24-26/S3: 25-13/S4: 25-20/S5: 15-11.

Debut productiu en la lliga per al Mateu Motors Cadet Masculí Blau com a visitant davant Son Ferrer. Malgrat el 3 a 2 en contra per als portolans, ha estat un partit renyit des del principi, on els nostres guerrers es van emportar el primer i segon set sempre lluitant fins al final. Després Son Ferrer va saber aprofitar els nervis del rival i va forçar un tie break, en el qual van saber definir i emportar-se el partit. No obstant això, el sabor de boca no va ser del tot amarg per al Mateu Motors, que van poder sumar un punt en aquesta temporada que només comença.

2n JORNADA DE ES CRUCE INF MASC NEGRE vs CV ARTÀ

Victòria a casa amb un 3-0, s125-13 / S2: 25-10 / S3: 25-7

Un bon partit del nostre equip, sense deixar que el rival pogués construir un bon joc. Tot i això, el nostre equip ha de continuar marcant objectius i progressant durant la temporada sense deixar escapar ni un sol partit.

2nª jornada de CA’S TORD INF MASC VERMELL VS CV PORTO CRISTO

Victòria en camp visitant 1-3, S1:26-24/S2:25-27/S3:24-26/S4:16-25

Segon partit de la temporada amb moltes baixes on vam poder gaudir d’un partit trepidant contra un gran CV Porto Crist. El gran encert en servei va fer que la victòria caigués del nostre costat

1r Jornada de EQS electricas Inf fem Vermell VS. CV CIDE

Resultat: derrota a casa amb un 0-3; 9-25, 7-25, 9-25.

Primer partit de les nostres jugadores on predominaven els nirvis i aixó impedia construir un bon sistema joc. Al contrario que el equip rival que mostraven molta coordinació i un joc ordenat que va aconseguir donar amb la formular per acabar el partit.

1r jornada de FRAU INF FEM BLAU VS. CV SANT JOSEP

RESULTAT: VICTORIA A CASA AMB UN 3-2, S1:26/24/S2:15-25/S3:25-13/S4:21-25/S5:15-10

Primer partit  molt renyit de la temporada i primer partit oficial per a moltes de les nostres jugadores.Grans avanços des que comencem la temporada en servei,posicionament i joc en la xarxa.Encara queda pulir la nostra  confiança per a rematar saltant i poder jugar correctament amb la colocadora. Molt d’ objetius nous per aquesta temporada, aixó no ha fet més que començar.

1R JORNADA LIMPIEZAS Candor CAD MASC Vermell vs ES CRUCE CAD MASC NEGRE.

Resultat: Victoria a cada 3-1,25-17 / 21-25/ 25-17 / 25-14.

Els jugadors d’ambdos equips, s’enfrontaven entre si en un emocionant Derby que ja venia jugant-se des de feia dies als entrenaments amb comentaris entre jugadors i equip tècnic.

Ningú sabia què podia passar, qui s’emportaria la victòria final. Però el que tots suposàvem que per edat i altura l’equip ES CRUCE podria ser superior, ja que a LIMPIEZAS CANDOR està compost de 5 infantils. Els nervis van pesar massa a ES CRUCE  i es van cometre molts errors aconseguint així molta confiança pels jugadors de LIMPIEZAS CANDOR.  Amb uns serveis ben dirigits i ofensius, molta actitud en la defensa, coordinació en la recepció i molta intel·ligència en l’àmbit de l’atac Limpiezas Candor va assolir la victòria

3r jornada: TRANSILLES Cadete Femeni Negre vs Son Ferrer.

Resultat: 3-2 per a casa amb els sets a S1: 19-25 / S2: 25-23 / S3: 25-23 / S4: 19-25 / S5: 15-6

Gran victòria de TRANS-ILLES CAD NEGRE, després de lluitar amb dents i ungles durant els 5 sets contra un gran rival Son Ferrer. Malgrat alguns moments complicats, no van perdre mai les ganes de guanyar ni la concentració, obtenint així la primera victòria de la temporada. Ara a seguir per aquesta línia de treball i amb les mateixes ganes!

2N JORNADA Café del parque Cadete Femenino Blanc vs. CV Lloseta

Resultat: Vitoria de 3 sets a 1; S1: 11-25 / S2: 25-19 / S3: 5-25 / S4: 15-25

Primera victòria del Café del parque CAD FEM blanc que, malgrat ser el primer any que les nostres jugadores juguen a vòlei o competint, estan demostrant voler millorar molt ràpidament, lluitant així cada pilota des del punt 0 fins al 25. Amb aquestes ganes i aquesta actitud ens vam poder imposar 1-3 enfront d’un Vòlei Lloseta que també començava aquest any. Gran partit de les nostres jugadores, ara a seguir amb la mateixa línia d’aprenentatge i continuant participant totes les jugadores al llarg del partit… Seguim!!

2n jornada ES MERCA VS. CV Petra Groc,

Resultat; Victòria de 3 sets a 1  S1: 25-11 / S2: 25-4 / S3: 25-16

Primera victòria per a les nostres jugadores de ES MERCA en la seva segona jornada davant el CV Petra per un contundent 3-0. Encara que hi havia una notòria diferència de nivell amb el rival, perquè era un equip que acabava de començar a jugar, les noies van saber mantenir la concentració en tot moment, dominant la trobada des del primer punt fins a l’últim. De nou, el servei va ser la nostra millor arma d’atac, arribant a fer ratxes de fins a 10-12 punts seguits.

A causa de la dinàmica del partit, es va aprofitar perquè totes les jugadores aportessin al partit, mostrar una bona dinàmica. Enhorabona a totes elles i a seguir per aquest camí!!