Diada a Bunyola dels nostres peques!

El passat 12 de Maig, va tenir lloc una diada a la qual hi participaren tots els clubs de Mallorca.

 

La cloenda comptava de tres fases: partits, jocs populars i vòlei platja.

 

El Club Voleibol Pòrtol va participar amb els seus dos equips de l’escoleta. Ens vàrem trobar equips de tota Mallorca, com ara Artà, Valldemossa, Sagrat Cor, entre d’altres. Els nostres nins varen gaudir com a mai amb tots i cada un dels partits jugats i del bon ambient per part tant dels contrincants, com dels organitzadors de l’esdeveniment. No fa falta dir que els nins varen demostrar tot el que hi havien aprés aquesta temporada, amb grans resultats.

 

Tot i que els nins i nines varen gaudir dels partits jugats, el que més els hi va entusiasmar varen ser les dues altres activitats. La primera va ser jugar a handbol amb altres equips, l’altre era vòlei platja, una modalitat bastant nova per a tots els nins i nines i que no varen trigar gaire en agafar-li el truc.

 

En resum, va ser una gran cloenda, la qual va saber compatibilitzar el vòlei com esports amb altres jocs i modalitats esportives. Donar les gracies als organitzadors i participants ja que varen fer que els nins i nines passessin un gran dia fent allò que més els hi agrada, passar-ho bé!

 

Seguim!

 

Club Voleibol Pòrtol

Date

17 mayo, 2018