Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/d/0/clubvoleibolportol.com/httpd.www/wp-config.php on line 98 Divendres 10 de novembre presentació oficial de la temporada!!! | Club Voleibol Pòrtol

Divendres 10 de novembre presentació oficial de la temporada!!!

Aquest divendres 10 de novembre el Club Voleibol Pòrtol oficialment donarà el tret de sortida d’aquesta nova temporada 2017/18. L’esdeveniment tindrà lloc al poliesportiu Blanquerna a les 19:30h. Tots els equips del Club, començant pels més petits i acabant per els més veterans, es veuran les cares per celebrar un altre any l’inici d’una temporada plena de reptes i emocions. Es portaran a terme totes les fotografies d’equip amb la vestimenta oficial així com les fotografies de germanor i de gran família.

 

El Club Voleibol Pòrtol torna a col·laborar amb el Casal Solidari de Pòrtol per tal d’aportat el seu granet d’arena i ajudar als més necessitats. Cada jugador portarà 1kg de menjar amb la finalitat de fer una gran recol·lecta entre tots.

 

Tots els familiars, amics, amigues i coneguts de tots els jugadors i jugadores han estat convidats a l’esdeveniment. Un cop finalitzada y formalitzada la presentació es gaudirà d’un sopar de germanor.

 

Seguim creixent!

 

Club Voleibol Pòrtol.