Dos victòries consecutives per part de l’equip de Can Pep!

En aquesta nova jornada, l’equip portolà jugava contra un dels nous equips a la categoria. El CV Pollença que es presentava com a visitant al poliesportiu Blanquerna. Era un partit assequible a primera vista, però en aquesta competició no es pot assegurar res.

El partit començà amb un clar domini per part de l’equip portolà que ràpidament agafà avantatge al marcador i s’imposà en el 1r set amb un clar 25-11. Al segon set es varen realitzar 3 canvis i l’equip no va respondre positivament, ja que durant tot el set va anar per davall en el marcador. En alguns moments del joc l’equip pollencí va agafar fins a 5 punts d’avantatge posant-se amb un 14-19 a favor. Degut a les adversitats produïdes es va donar entrada al terreny de joc a la nostra jugadora Lourdes, la qual va tenir l’habilitat juntament amb les seves altres companyes de remuntar el set i acabar amb un 25-23 en el marcador que tot i ser un resultat ajustat, es varen poder veure moltes bones accions per part de les portolanes.

En el tercer set, es varen mantenir els canvis a la sortida inicial i es va donar pas a unes altres jugadores en el transcurs del mateix. El set començà amb distancia al marcador per part de l’equip local, que jugant al seu nivell, va posar terra pel mig i va guanyar el set per un clar 25-17.

Amb aquest tercer set, s’aconsegueix una nova victòria contra el CV Pollença. Felicitar al CV Pollença pel seu joc realitzat, ja que en cap moment va baixar el cap fins que no va acabar el partit.

Felicitar a les nostres jugadores per aquesta nova victòria que les situa poc a poc la part alta de la classificació general!!

Per un altre costat les nostres al·lotes també varen resoldre amb un 3 a 0 el partit contra el CV Son Ferrer:

El CV Pòrtol afrontava una nova jornada amb un equip que va guanyar al líder la setmana passada. Un equip que dins casa seva sembla molt fort. Amb les baixes de dues jugadores per motius laborals (Marta /Juana) ens enfrontàvem amb tota la il·lusió del món davant un adversari complicat.

El partit va començar molt be per l’equip portolà, ja que ràpidament va agafar avantatge en el marcador i amb un 10-14 a favor, no va cedir aquesta diferencia durant tot el set i les nines de Can Pep s’emportaren el set amb un clar 19-25.

El segon set va ser més disputat, amb 3 canvis nous, es va jugar amb precipitació, i això va permetre al Son Ferrer sumar punts al seu marcador. Tot i els canvis l’equip no va patir per la victòria, ja que tota l’estona va predominar davant el marcador per acabar amb un 23-25 a favor.

Finalment en el tercer i últim set l’equip de Son Ferrer va decidir donar minuts a totes les seves jugadores així com també ho vàrem fer nosaltres. Amb molt bones accions per part de les portolanes es va poder guanyar el set d’una manera còmoda amb un resultat final de 14-25.

Felicitar al Son Ferrer per la seva entrega i a les nostres jugadores per aquesta nova victòria, la qual ens consolida poc a poc la 1ª posició de la classificació general.

Enhorabona per la victòria al·lotes i seguim treballant!!!