EL CLUB VOLEIBOL PÒRTOL ESTRENA NOU LOGO!!!

**Versió català i versió castellà (part inferior) / ** Versión en catalán y en castellano (parte inferior)

 

Avui commemorant el dia de la dona el Club Voleibol Pòrtol presenta l’actualització del seu escut que a partir de la pròxima temporada 2019/20 tots els jugadors i jugadores del mateix defensaran damunt el cor!!! Com vàrem comentar al primer comunicat l’estructura de l’escut segueix intacta però sí que han canviat els seus protagonistes. També hem volgut aprofitar per batiar als dos jugadors de l’escut, per un costat la jugadora ha sigut batiada com a Margalida i per l’altre costat el jugador ha sigut batiat com a Bernat!

 

Aquesta temporada el Club Voleibol Pòrtol compta amb un total de 270 esportistes, un 70% del total son jugadores i per això mateix hem volgut donar-li a totes elles el reconeixement que es mereixen per tots aquests anys defensant el nostre escut!

 

Actualment la societat està vivint un període on la veu de les dones està agafant força i es comença a treballar amb la igualtat de gènere d’una manera més exhaustiva. Des del Club ens volem sumar a la seva veu, volem defensar al seu costat la importància i la necessitat de dissoldre qualsevol acció vinculada amb la violència de gènere així com la desigualtat en els diferents àmbits de la nostra societat. Confiem amb la pràctica d’educar amb valors a tots els jugadors i jugadores del nostre Club amb la finalitat de minimitzar fins al punt d’extingir totes aquelles accions i/o comentaris negatius cap a la dona. Volem remarcar el privilegi de comptar amb una figura femenina a la presidència del nostre Club des dels últims 10 anys!

 

Feliç dia de la dona a tothom!!!

 

Per últim i no menys important li volem agrair el gran resultat final del logotip a la dissenyadora del mateix, Elena Gómez. Dissenyadora gràfica de la ciutat de Santander que amb tan sols 22 anys s’ha fet un nom gràcies a les seves il·lustracions dels personatges de “Operación Triunfo” fins a tal punt que els mateixos concursants i presentadors del programa vestien les seves camisetes! Hem tingut la sort de tenir una bona amistat amb ella i ens hem aprofitat de la seva màgia així com de la seva professionalitat 🙂

 

Després de veure el resultat del nou escut li vàrem encomanar un disseny commemoratiu pel nostre 25è aniversari. Us podem anunciar que ja ho tenim pràcticament acabat i llest per ensenyar-vos-ho.

 

Finalment volem donar les gràcies una vegada més a n’Elena Gómez per tot el seu temps dedicat i sobretot pels grans resultats obtinguts amb els seus dissenys 😀 MOLTÍSSIMES GRÀCIES ELENA I ENHORABONA DONA!!!

 

Margalida i Bernat benvinguts a la família del Club Voleibol Pòrtol!!!

 

Seguim creixent!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

____________________________________________

 

Hoy conmemorando el día de la mujer el Club Voleibol Pòrtol presenta la actualización de su escudo que a partir de la próxima temporada 2019/20 todos sus jugadores y jugadoras lo defenderán vistiéndolo encima del corazón! Como comentamos en el primer comunicado la estructura del escudo sigue intacta pero sí que han cambiado sus protagonistas. También hemos aprovechado para bautizar a los dos jugadores del escudo, por un lado, la jugadora ha sido bautizada con el nombre de Margalida y por el otro lado el jugador ha sido bautizado con el nombre de Bernat

 

Esta temporada el Club Voleibol Pòrtol cuenta con un total de 270 deportistas, un 70% del total son jugadoras, por eso mismo les hemos querido dar a todas ellas el reconocimiento que se merecen por todos estos años defendiendo nuestro escudo.

 

Actualmente la sociedad está viviendo un período donde la voz de las mujeres está cogiendo fuerza y se empieza a trabajar con la igualdad de género de una manera más exhaustiva. Desde el Club queremos sumarnos a su voz, queremos defender a su lado la importancia y la necesidad de disolver cualquier acción vinculada con la violencia de género, así como con la desigualdad en los diferentes ámbitos de nuestra sociedad. Confiamos en la práctica de educar en valores a todos los jugadores y jugadoras de nuestro Club con el fin de minimizar hasta el punto de extinguirse todas aquellas acciones y / o comentarios negativos hacia la mujer. ¡Queremos remarcar el privilegio de tener una figura femenina en la presidencia de nuestro Club des de los últimos 10 años!

 

¡¡¡Feliz día de la mujer a todo el mundo!!!

 

Por último y no menos importante le queremos agradecer el gran resultado final del logotipo a la diseñadora del mismo, Elena Gómez. Diseñadora gráfica de la ciudad de Santander que con tan solo 22 años se ha hecho un nombre gracias a sus ilustraciones de los personajes del famoso programa televisivo Operación Triunfo, hasta tal punto que los propios concursantes y presentadores han vestido sus camisetas. Hemos tenido la gran suerte de tener una buena relación de amistad con ella y nos hemos aprovechado de su magia, así como de su profesionalidad 😀

 

Después de ver el resultado del nuevo escudo le encargamos un diseño conmemorativo para nuestro 25 aniversario y también os podemos anunciar que ya lo tenemos prácticamente terminado y listo para enseñároslo.

 

Finalmente queremos dar las gracias una vez más a Elena Gómez por el tiempo dedicado y sobre todo por los grandes resultados obtenidos con sus diseños 😀 ¡MUCHÍSIMAS GRACIAS ELENA Y EN ESTE DÍA TAN ESPECIAL ENHORABUENA MUJER!

 

¡¡¡Margalida y Bernat bienvenidos a la familia del Club Voleibol Pòrtol!!!

 

¡Seguimos creciendo!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM