El CV Pòrtol arrassa a Na Taconera

Els equips portolans de la categoria cadet femení així com masculí tornaven a aixecar la copa de CAMPIONS i CAMPIONES!!! L’equip cadet femení format per Andrea Torres, Tinons Munar, Lídia Gómez i Magüi Calvo s’emportaren la final per 2-1 contra un CV Sóller que no va posar les coses fàcils, amb aquest resultat es proclamaren CAMPIONES DE BALEARS 2020???

 

A la secció masculina el grup format per Hugo Marzo, Guillem Comamala, Martí Serra i Sergi Amador també aixecaven la copa de CAMPIONS DE BALEARS 2020 amb cap set en contra durant tot el torneig??? Al pòdium masculí també s’hi va pujar amb una merescuda tercera posició l’equip portolà format per Colau Llabres, Lluc López, Pau Román i Joan Toni Rodríguez!!! Destacar a la part femenina la cinquena posició obtinguda per Francina Bennasar, Magdalena Bennasar, Paula García i Geòrgia Runcio!!! Així com el bon torneig realitzat pel 3r grup masculí format per Jaume Cladera, Marc García, Dann Wiethoffl i Javier Lobo!!!

 

Especial menció a la parella infantil Andrea Torres i Tinons Munar les quals varen obtenir en un mateix dia la primera posició al torneig infantil al matí i a la tarda es proclamaren Campiones de Balears juntament amb les seves companyes!!! ENHORABONA NINES ?????

 

Un total de 30 jugadors i jugadores del nostre Club participaren al torneig de na Taconera i no podríem estar més contents i més orgullosos per la gran feina feta d’aquests al·lots i al·lotes ???? ENHORABONA A TOTS I A TOTES ?? A seguir fent feina ??

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM