Els juvenils, Forn i Pastisseria Garau, perden davant els sollerics

Aquest passat divendres l’equip Forn i Pastisseria Garau es desplaçava fins a Sóller per disputar uns dels primers partits més competents de la lliga.

El partit va començar amb molta serietat per part dels portolans els quals varen dominar per damunt el marcador fins arribar al punt 18. Allà va ser on els sollerics molt ordenats i constants amb la seva línia ofensiva varen aconseguir posar-se per davant del marcador i tancar el primer set amb un 25-22.

Al segon set els al·lots dirigits per Xavier Roman i Carlos Caimari varen agafar la iniciativa del partit sense donar cap mena d’opció a l’equip rival. Una bona distribució i solvència amb atac ens donaven una diferència al marcador de 12-21. Tot i obtenir una diferència de 9 punts al marcador, els sollerics foren capaços de remuntar el marcador igualant el partit amb un 23-23. Molts errors no forçats i una manca de confiança foren el detonant per perdre un segon set que pràcticament l’equip tenia tancat.

Després d’un segon set caòtic el grup portolà va canviar el seu sistema de joc així com els seus atacants. Més qualitat amb la recepció i menys errors no forçats ens varen permetre guanya el primer set del partit amb un resultat final de 20-25.

El quart set semblava que seguiria la mateixa tònica que el tercer. Amb un marcador inicial de 2-7 els portolans no foren capaços de mantenir el seu nivell de joc d’una manera constant. Amb una línia de recepció feble i amb poca actitud defensiva els sollerics tancaren el partit amb un 3-1.

Partit d’inflexió i d’aprenentatge. Tot i ser un grup jove cal treballar l’actitud competitiva així com disminuir els errors no forçats de tot el conjunt.

Per últim donar l’enhorabona al CV Sóller per la merescuda victòria i a seguir treballant per anar assolint els objectius d’aquesta temporada.