ES CRUCE 4rt del Campionat d’ Espanya Infantil Masculí

A continuació es trobaran les cròniques respecte als partits jugats pels infantils Es Cruce al Campionat d’Espanya Infantil. L’equip va estar dirigit per la Mariam i la Natalia durant tota la temporada i aquest campionat era l’acte final d’aquest any. A més, la nostra gran família portolana es va desplaçar fins a Sòria per poder veure lluitar als nostres guerrers. Gaudiu d’aquest mini resums dels partits dels nostres cracks.

VS. RIU DUERO SÒRIA ( 25-14 / 25-18 / 25-20)Primer partit de fase de grups davant l’amfitrió. Partit sense moltes complicacions per als nostres nois de Es Cruce que vam resoldre amb els nostres bons serveis i jugades que ens va servir per a agafar ritme poder jugar tot l’equip.
VS. CERVB VOLEY MÚRCIA (25-15 / 25-21 / 25-16)
Segon partit de fase de grups davant Múrcia. Partit resolt a base dels nostres serveis que ens va permetre jugar  d’una manera més còmoda.

VS. RGC COVADONGA (25-8 / 25-10 / 25-12)
Tercer i últim partit de fase de grups el qual vam resoldre pels nostres bons serveis donant minuts a tots els jugadors. Amb aquestes tres victòries i cap set en contra, ens col·loquem entre els 12 millors d’Espanya!!!
VS. ESCOLES CACEREÑAS (23-25 / 25-23 / 25-12 / 25-17)
En estar entre els 12 millors, es va formar una altra fase de grups però aquesta vegada, de tres equips. El primer, va ser contra Escoles *Cacereñas. Partit el qual no ens van posar gens fàcil, ja que varem perdre el primer set amb ajustat 23-25. Al segon set  vam saber reaccionar i guanyar per un altre ajustat 25-23. Ens vam posar 1-1 en el marcador i a partir d’aquí sortim amb el nostre millor jocs i guanyem els següents més còmodament. Guanyem 3-1 i per tant, ens classifiquem entre els 8 millors!!!

VS. CN. SABADELL (31-29 / 17-25 / 28-26 / 29-27)
Ens esperava un partit difícil davant un rival que sabíem que no ens anava a posar les coses fàcils, però que si guanyàvem ens ficàvem en semifinals d’aquest apassionant campionat en el qual continuàvem somiant per la medalla. Comencem el primer set perdent de 7 punts però els nostres
nois són capaços de l’impossible i aconseguim remuntar i acabar guanyant el set 31-29 en un partit que ens hauríem de deixar la pell en cada punt. El segon set s’inicia d’una forma més relaxada i ens van guanyar 25-17, ens igualaven el partit i en els dos següents sets van ser un calc, ja que guanyem per la mínima i podria haver-se decantat per a un equip o un altre. Vam demostrar que
sabíem jugar sota pressió i assolim portar-nos el partit 3-1. Amb aquest resultat, ens col·locàvem entre els 4 millors!!!!!

VS. CV LEGANÉS (12-25 / 24-26 / 18-25)
Ens esperava un partit molt difícil davant un potent Leganés amb molta altura que ja vam veure jugar el dia anterior en la seva fase de grups.
Començàvem el primer set amb un Leganés endollat amb el seu jugador principal, l’oposat que no podíem fer res davant ell, perquè cada pilota que tocava, feia punt amb el nostre bloqueig que no és molt alt, li permetem jugar còmodament durant el partit. El segon set va ser més ajustat (26-24) pels nostres bons serveis i fallades en recepció del contrari, però no aconseguim empatar el partit. Començava el tercer i últim set i no vam poder fer res davant l’altura dels madrilenys. En aquest partit, se’ns va escapar el somni de viure una final, no obstant això, encara ens quedava la lluita pel tercer lloc.

VS. STO DOMINGO VB PETRER (20-25 / 19-25 / 20-25)
Últim partit del campionat en el qual encara somiàvem per un lloc en el pòdium. Partit el qual ens enfrontàvem davant un equip compost per jugadors de segon any que es va desenvolupar de la mateixa manera els tres sets, vam anar a remolc gairebé tot el partit davant un equip el qual no ens podíem relaxar ni un segon. Ens va fallar la defensa que era clau per a poder portar-nos la victòria. Però ens emportem el gust de jugar en pista central, amb 4 àrbitres, panells publicitaris,