ES CRUCE CVP 5ª POSICIÓ AL CAMPIONAT D’ESPAÑA

El nostre equip Es Cruce ha protagonitzat una gran participació en el Campionat d’Espanya Infantil Masculí. Aquí teniu un breu resum dels seus resultats i fites aconseguides:

  1. Primer Partit: Enfrontament contra Torredembarra amb un resultat de 3-0 a favor del nostre equip. Enhorabona als jugadors per aquesta victòria!
  2. Segon Partit: Enfrontament contra Regalos Cristian Al Bayyana, amb un altre resultat de 3-0 a favor del nostre equip. Enhorabona als jugadors per aquest nou triomf!
  3. Tercer Partit: Enfrontament contra Eliocroca (Murcia), amb un resultat de 3-0 a favor del nostre equip. Enhorabona als jugadors per aquesta nova victòria!
  4. Quart Partit: Enfrontament contra Albarena, amb un resultat de 3-0 a favor del nostre equip. Enhorabona als jugadors per aquesta gran actuació!
  5. Partit de Semifinals: Enfrontament contra CN Sabadell, amb un resultat d’1-3 en contra del nostre equip. Tot i la derrota, l’equip ha lluitat amb valentia i ha arribat lluny en aquest campionat. Estem orgullosos dels jugadors per tot el seu esforç.

Amb tot això, Es Cruce ha protagonitzat una destacada participació en el Campionat d’Espanya Infantil Masculí, amb diversos triomfs i una gran actuació que assoleix la 5ª posició en aquest gran esdeveniment. Felicitem els jugadors, el cos tècnic i l’afició per tot el seu suport i dedicació. Continuarem treballant amb passió i determinació per continuar creixent en el món del voleibol!

VAMOS PÒRTOL

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM