Espectacular progrés del Costa i Llobera Pòrtol C

La lliga escolar va començar el mes de Novembre i el primer partit el vam disputar a la pista exterior de Cide.

 

L’equipasso format per Karen Martorell, Lucía Más, Nerea Romer, Nicole Lucio i Sofia Llabrés es va desplaçar fins a Cide el dimecres 13 de Novembre per donar pas al primer encontre.

 

Les nostres jugadores iniciaren el partit amb molts de nirvis però també amb una gran concentració. El detonant que ens va donar peu a guanyar el partit foren els bons saques de les nostres portolanes ja que ens permetien anar avançant ràpidament a n’el marcador.

 

El resultat del partit va ser 0-3 per les nostres cracks: 9-25/ 10-25/ 8-15.

 

El següent partit que vam dur a terme fou a la pista exterior del Figueral el dimarts 19 de Novembre contra el Sant Josep Obrer.

 

Aquest partit va ser més disputat que l’anterior però encara així vam realitzar un bon encontre amb jugades interessant intentant realitzar sempre els tres tocs.

 

El primer set el va guanyar Sant Josep Obrer però el segon i tercer set les portolanes es van posar les piles i aconseguiren la victòria per 2 a 1.

 

Les cracks del partit: Karen Martorell, Lucía Más, Nerea Romero, Nicole Lucio i Sofia Llabrés.

 

Els tanteigs del sets foren: 14-25/25-22/15-8.

 

L’ últim partit que s’ha jugat va ser dimarts passat dia 26 a Alaró.

 

A n’aquest partit les nostres nines: Karen Martorell, Lucía Más, Nicole Luncio i Sofía Llabrés ens van donar una lliçó. Partit impecable, tot i que al tercer set l’equip d’Alaró es va aproximar al marcador la qualitat de les jugades va ser impressionant.

 

La majoria per no dir tots els serveis anaren dedins i les jugades de les portolanes fent els tres tocs d’una manera quasi perfecte ens posaren els “pèls de punta”. Es comencen a veure avanços importants, senyal que els entrenaments donen el seu fruit.

 

Resultat del partit 0-3: 10-25/ 5-25/ 11-15.

 

Bravo nines! Immensament orgullosos de la vostra feina!

 

Enhorabona a totes i a seguir per aquest camí.

 

Amunt Pòrtol!

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM