Festa del vòlei al poliesportiu Blanquerna per començar la temporada!

Ahir va tenir lloc la segona edició del Torneig nocturn organitzat pel Club Voleibol Pòrtol, amb un total de 68 participants i 23 equips, l’esdeveniment va ser tot un èxit ?

 

Pel que fa a la part femenina l’equip «La Elite» compost per les jugadores Antònia Amer, Gemma Plana Moret, Tinons Munar i Marttina Balestra es va emportar la primera posició 🙂 ENHORABONA NINES‼️. La segona posició va ser per l’equip «Internationals» amb les jugadores Nataly Davalos y Eymi Pardo ENHORABONA‼️ per aquesta segona posició. 

 

A la part masculina l’equip «Reborosaconfs» format per Miguel Reboredo i Toni De La Rosa es varen emportar la primera posició ?ENHORABONA al·lots‼️ El segon lloc va ser per «El cojo y el manco» ells són en Sergi Amador i Jordi Riudoms ?ENHORABONA cracks‼️ per aquest gran resultat!!!

 

Especial menció a l’equip més jove de tot el torneig «LAS CHICAS» format per Claudia Macías, Aitana Rodríguez que amb tan sols 10 i 9 anyets es varen aventurar a competir contra tots els equips presents ? Sense cap dubte una gran mostra de valentia i passió cap aquest esport. Enhorabona nines pel torneig realitzat! 

 

Va quedar patent que tot el vòlei balear som una gran familia i que junts ens ho sabem passar molts bé!!! Jugadors i jugadores de tots els clubs de la nostra illa es varen reunir per manifestar les seves ganes i la seva il·lusió de començar aquesta nova temporada 2019/20!!! ⚠️‼️

 

Per últim agrair als patrocinadors els quals varen aportar la seva ajuda pel bon desenvolupament del torneig! A l’Ajuntament de Marratxí pel seu suport i permís de portar a terme un any més aquesta activitat, al Forn i Pastisseria Garau per les increïbles ensaimades, a la tenda de roba Macron per les samarretes i al nou patrocinador Es Mercat Fruites i Verdures per proporcionar fruita durant tota la nit als nostres participants! No ens oblidem de la nostra directiva que va organitzar tot el torneig així com el desenvolupament del mateix 🙂

 

Moltíssimes gràcies a tothom per fer-ho possible i fins a l’any que ve! 

 

Salut!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM