Forn i Pastisseria Garau segueix invicta a la competició!

Els nostres cadets Forn i Pastisseria Garau aquest dissabte es desplaçaven fins a Manacor amb l’objectiu de seguir liderant la competició. El partit arrancà amb una clara contundència de l’equip portolà. Molt solvents amb atac gràcies a una bona línia de recepció els de Pastisseria Garau feien caure el primer set amb un tanteig de 15-25.

 

Al segon set va seguir la mateixa tònica del primer, sumant uns errors de bloqueig permeteren al conjunt manacorí ficar-se dins el partit. Un cop rectificats els errors i gràcies a les bones accions defensives ens donava certa distancia al marcador. Gran solvència per la zona 4 va fer caure el segon set del nostre costat amb un 17-25.

 

Arribava el que seria l’últim set del partit. Molt concentrats amb recepció, contundència al servei i una bona distribució permeteren al conjunt portolà una gran distancia al marcador. Acciones ofensives per centre i pocs errors per part dels nostres jugadors feren que es tanques el final de set amb un 8-25 al marcador.

 

Destacar la gran temporada que estan realitzant els nostres jugadors invictes a la competició sense cap set en contra. Seguim treballant i enfocant ja el nostre objectiu pel Campionat d’Espanya.

 

Seguim!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM