Green Frog Academy guanya al CV Sóller en un disputadíssim 3 a 2!!!

Aquest dissabte els cadets de Green Frog Academy varen jugar contra el CV Sóller al poliesportiu Blanquerna. Tot i emportar-se la victòria varen patir de valent per poder tancar un partit que semblava no tenir gaires complicacions després de guanyat els dos primers sets.

El partit va començar amb un Green Frog molt desconcentrat i acumulant una gran quantitat d’errors no forçats. Les nostres puntes no aconseguien tancar els punts i a la defensa li costava contrarestar els atacs de l’adversari. Tot i la dinàmica el primer set es va tancar amb una victòria per 26 a 24.

Al segon set la recepció va funcionar força bé i les nostres puntes varen començar a definir punts amb certa contundència. Un bon servei i molts errors per part del CV Sóller els portolans varen aconseguir una distància notable al marcador tancant el set amb un 25 a 12 al marcador.

Arriba el tercer set i amb ell la desconcentració i els errors no forçats, molts errors de servei i un percentatge elevat de recepcions negatives varen dificultar molt als nostres al·lots poder sumar punts al marcador. Els sollerics varen començar a desplegar un bon contra atac, fruit de bones recepcions i potents atacs que no vàrem poder frenar amb el nostre bloqueig. El 3r set es va escapar per 23 a 25.

Teníem l’oportunitat per tancar el partit amb un 3 – 1 al marcador però l’actitud de l’equip va baixar molt després de la derrota al 3r set, això ens va passar factura. Un Sóller molt centrat amb el servei i amb atacs molt potents no ens varen donar peu a remuntar el set, perdent per 15 a 25. La tensió era palpable i es començava a respirar l’ambient de nervis tant a la pista com a fora d’aquesta.

El 5è set va ser un recital d’intensitat i de bon vòlei, oblidant alguns errors no forçats de servei i d’atac els nostres al·lots varen encarar l’últim set amb molta motivació i determinació. El bloqueig va començar a frenar els atacs dels sollerics i les nostres puntes varen sumar punts molt importants que ens mantenien dins el partit.

A partir del punt 12 a 12 la tensió i els nervis eren evidents, un equip com el nostre poc acostumats a trobar-se amb adversaris directes havia d’ensenyar el seu potencial i emportar-se el partit. Així ho varen fer, neutralitzant els atacs del Sóller amb el bloqueig i una bona distribució amb atac ens varen atorgar la victòria amb un ajustat 19-17!!!

Donar l’enhorabona al CV Sóller pel gran partit fet, també als nostres al·lots per tenir la capacitat de reaccionar i ser persistents fins al final! Per últim a tota l’afició que en tot moment ho va donar tot per animar als seus equips i varen fer que la màgia del vòlei es respires per tot el poliesportiu!

Aquest divendres ens desplaçarem a Muro per disputar l’últim partit de l’any!