Green Frog Academy guanya amb un contundent 3 a 0 contra el CV Artà

El passat dissabte els nostres cadets s’enfrontaven al conjunt artanenc ubicat a la quarta posició de la classificació general. Els portolans tot i la baixa per malaltia del recepto Guillem Comamala varen sortir al camp amb decisió i confiança.

 

Al primer set la recepció va funcionar molt bé, el col·locador va poder desplegar el seu joc distribuint el mateix per les ales així com també pel centre. Vàrem veure bones accions per part d’ambos equips. Destacar les accions de bloqueig per part dels nostres centrals que després de dues setmanes treballant els desplaçaments comencem a veure els resultats. La dinàmica del set va ser molt favorable. Amb un marge de 5 punts el conjunt portolà va aconseguir una amplia distancia al marcador fins al 20-11. Tres bons serveis per part de l’Artà varen deixar un resultat final de 25 – 16 al primer set.

 

Comencem el segons set amb la mateixa dinàmica i canviant un central. Els nostres no varen donar opció a l’adversari i ràpidament ens situarem amb un marcador de 12 a 3. El bon servei per part de Green Frog dificultava molt la recepció al conjunt artanenc. Bona posició amb defensa i contundència amb atac varen ser la clau per tancar el segon set 25 a 8. Set en el que vàrem aprofitar per donar minuts de joc a tots els jugadors del planter.

 

Al tercer i últim set vàrem canviar col·locadors i l’actitud després de la dinàmica del segon set va baixar una mica. La recepció no arribava tan bé al col·locador i les nostres possibilitats d’atac es reduïen. Amb un 5 a 10 al marcador vàrem saber remuntar el set per després tancar-lo amb un 25 a 22.

 

Tot i la baixada d’intensitat al tercer set molt contents per la feina feta. Pocs errors en el servei i la bona recepció ens varen donar certa avantatge durant tot el partit! Enhorabona a tots pel gran resultat que ens permet seguir al capdavant de la classificació general.

 

El pròxim partit serà el proper diumenge 20 a Manacor!

 

Seguim fent feina 🙂

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM