Green Frog Academy suma una nova i còmode victòria per 3 a 0 davant el CV Muro!

Aquest passat dissabte 09/02 els nostres Cadets Green Frog Academy aconseguien la victòria davant el CV Muro amb un contundent 3 a 0.

El partit començà bastant bé pels portolans que amb un 9 a 5 al marcador marcaven el ritme d’aquest. Les recepcions arribaven bé al col·locador per tal de poder desplegar un bon joc. Els atacants no trobaven dificultats per tancar els punts més enllà de les col·locacions negatives que durant el partit vàrem anar corregint. L’ofensiva del CV Muro no acabava de donar contundència per tancar els punts i el conjunt local va arribar a final de set amb una còmoda avantatge de 8 punts per posteriorment tancant el mateix amb un 25-17.

Al segon set l’equip va sortir més despitat acumulant molts errors no forçats, la recepció no arribava, les col·locacions no eren precises i això va provocar inestabilitat a l’equip. Una bona ratxa de 6 punts al servei per part de n’Andreu Bordoy ens atracar al marcador fins al 13-13. En aquest instant els al·lots varen reduir errors i ràpidament es varen posar per davant del marcador tancant el set amb un 25-16. Destacar la ratxa positiva de saques per part de Hugo Marzo que va encadenar fins a 7 punts.

El tercer set va ser un recital per part dels al·lots de Green Frog. Canviarem col·locadors i atacants per donar més minuts a tots els jugadors menys experimentats i va funcionar molt bé. L’equip visitant acumular molts errors no forçats i gràcies a la nostra persistència i el no error, ràpidament aconseguíem un avantatge de 16 punts al marcador (21-5). El bon joc i l’estabilitat dins el camp feren que tots els jugadors del planter tingueren els seus minuts de joc. El partit finalment va caure per part dels portolans amb un 25-7.

Donar l’enhorabona a tot l’equip pel bon partit i donar les gràcies a la nostra afició que cada partit ens ve a veure i animar 🙂

El pròxim cap de setmana ens desplacem a Artà per seguir lluitant entre les primeres posicions de la classificació general!