i les alevins també CAMPIONES DE BALEARS!

El passat cap de setmana es va disputar el campionat de Mallorca categoria aleví femení, amb la participació de 21 equips repartits a 2 sedes: Pavelló son Angelats (Sóller) i Pavelló Blanquerna (Marratxí). El nostre club, va participar amb 2 equips, un amb jugadores molt joves (Pòrtol 2) i l’altre més experimentat (Pòrtol 1). El dissabte, el Pòrtol 1, va aconseguir un ple al 5 partits disputats, guanyant-los tots per 2 a 0 contra el Alaró 2, Costa i Llobera, Sóller 3, Mayurca i san Josep Obrer 1. Les 5 jugadores que formaren l’equip varen estar molt concentrades i motivades en cada un dels partits jugats i demostraren un nivell molt alt amb el joc efectuat, aconseguint la classificació per al dia següent on es disputarien ses finals amb els 8 millors equips.

Amb les ganes i ànims de fer-ho bé obtinguts a la fase prèvia, el primer partit del diumenge, es varen creuar, en els quarts de final, amb el CV Sóller 1 (7è. Classificat el dia anterior) aconseguint la primera victòria del dia, per un clar 2-0 (25-5 i 25-7) i passant a la següent ronda del torneig. A la semifinal es trobaren al equip del Sagrat Cor, un equip que acabava de jugar-se una dura classificació i que estava més rodat i calent que el nostre. Al principi va costar entrar al partit però, poc a poc, varen anar desplegant, un altre cop, un gran joc de conjunt amb molt bona recepció, col·locació i remat (no usual a aquesta categoria), provocant l’adjudicació del partit per 2-0 (25-16 i 25-7) i donant la classificació per a la final del torneig. La gran final esperada la van competir contra l’equip del Cide 1; més que concentrades, més que motivades i més fortes que cap altre moment, l’equip va començar guanyant el primer set per un contundent 25 a 3. La major part del segon set va estar controlat, però, veient la proximitat del triomf, a les jugadores, lis van aparèixer els pocs nirvis de tot el cap de setmana de competició, el que provocà l’aproximació del adversari al marcador; aquesta petita remuntada, va ser insuficient al final, hi es van emportar el set per 25 a 17. Amb 2-0 final, l’equip aleví del CV Pòrtol es proclamà CAMPIONES DE MALLORCA!!!

Un grup de joves promeses, amb una mescla de talent, il·lusió i ganes de demostrar el que aprenen cada dia amb molt d’esforç, dirigides per un equip tècnic amb dues alternatives molt marcades, motivació i experiència, ens han fet gaudir d’un gran espectacle durant tot aquest campionat. Un triomf molt merescut que lis dona la classificació per al campionat d’Espanya.