Ja la tenim aquí… ESCOLA DE VOLEI PLATJA 2020!!!

Estem molt contents de poder arrancar amb l’escola de vòlei platja 2020! Després de tanta estona sense poder practicar l’esport que tant ens agrada ja ha arribat el moment de començar!!!

 

Molt orgullosos de poder dir que l’escola de vòlei platja ja està al 100% d’ocupació. Composta per 4 grups i 4 tècnics aquest dijous 04/06 arranquem amb més il·lusió i amb més ganes que mai!!!

 

Pel que fa a les instal·lacions un any més serà a les pistes de l’Open Marratxí. Per tal de seguir amb la normativa establerta pel COVID es disposarà d’un gel desinfectant a l’entrada de les pistes. Tots els jugadors/es hauran d’utilitzar-lo abans de començar i al acabar la sessió i les pilotes de joc seran desinfectades abans de cada sessió així com en acabar la mateixa. Les sessions es platejaran de tal manera que es pugui proporcionar el màxim d’espai possible entre els jugadors respectant així la normativa vigent.

 

Aquest any els nostres entrenadors i entrenadores de cada grup seran:

 

– Francesc Roman i Valeria Marzo pel grup infantil/cadet masculí i femení.

 

– Roser Olives i Carlos Caimari pel grup cadet/juvenil masculí i femení.

 

Igual que l’any passat, tots els participants que vulguin presentar-se a competicions oficials (a l’espera de confirmar-se encara per part de les federacions nacionals) seran acompanyats pels seus respectius entrenadors/es.

 

La quota mensual de l’escola de vòlei platja és de 40€/mensuals.

 

Els dies d’entrenaments per al grup infantil/cadet masculí són el dimarts de 17h a 18:30h i dissabte de 10h a 11:30h. La secció femenina infantil/cadet entrena els dijous de 17h a 18:30h i el dissabte de 11:30h a 13h.

 

Pel que fa els grups cadet/juvenil entrenen els al·lots dimarts de 18:30h a 20h i dijous de 20h a 21:30h. Les al·lotes entren el dimarts de 20h a 21:30h i el dijous de 18:30h a 20h.

 

Per a més informació podeu contactar directament a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

Braaaanca!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM