¡La escoleta del Blanquerna y del Costa i Llobera se estrenan en la competición!

Crònica del grup escoleta Costa i Llobera:

 

Dissabte dia 1 de desembre el Costa i Llobera Pòrtol va participar a la primera diada organitzada pel Consell al poliesportiu Son Angelats, Sóller.

 

A les 10h arrancava l’equip d’iniciació format per: Júlia C., Júlia N., Núria, Pau i Xavi. Els més petits van gaudir d’un dematí ple d’activitats i jocs amb altres jugadors/es de diferents municipis. Va ser una gran experiència per a tots!!

 

L’equip benjamí: Antonio, Blanca, Carla, Laura, Llorenç i Martí jugaren partidets 3×3 amb altres equips. Tot i estar bastant nerviosos ens van demostrar un gran joc en equip. Hem de seguir entrenant i millorant. Molt bona feina!!

 

A les 11.30h donàvem lloc a la categoria aleví (4×4). Tant l’equip A: Asier, Elisabeth, Júlia, Maria i Maya com l’equip B: Joan, Lucia, Neus, Nicole i Sofía realitzaren una fantàstica diada.

 

Dins la seva curta trajectòria, òbvia, ens van regalar grans jugades (sempre amb cosetes a millorar), predominaren els tres tocs i sobretot la celebració dels punts així com animar-nos uns als altres sense importar el marcador. Enhorabona!

 

Volem agrair el bon tracte i el bon ambient creat pels voluntaris i la coordinadora del Consell d’ Esports i també als entrenadors: Miquel, Patri i Carme per la bona tasca dirigint els nostres jugadors i jugadores.

 

Amunt Club Voleibol Pòrtol Costa i Llobera!!

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM