¡L’equip cadet Green Frog Academy aconsegueix la victòria contra el CV Muro i el CV Son Servera!

Aquest passat cap de setmana l’equip cadet Green Frog Academy ha disputat dos partits. El primer d’ells contra el CV Muro, partit ajornat del 2018.

La dinàmica del partit va ser molt favorable al Club Voleibol Pòrtol, poc errors per part dels jugadors i molts errors no forçats per part de l’equip contrari feren que els nostres dominessin el marcador en tot moment. A mitjans del primer set vàrem podem donar minuts a tots aquells jugadors amb menys experiència dins el camp. Aquest fet va fer que els nivells en ambdós camps s’igualés però tot i així tancarem el set amb un favorable 25-22.

Sortim al segon set amb alguns canvis dins el 6 inicial. Un molt bon servei per part dels nostres jugadors va donar una amplia avantatge al marcador, això ens va permetre seguir donant minuts a tots els jugadors del planter. Tancarem el segon set amb un còmode 25-19.

Iniciàvem el que seria l’últim set del partit, la mitat dels jugadors titulars quedaren a la banqueta. La dinàmica del set va ser ajustada en tot moment, inclús el CV Muro dominà per davant del marcador en el punt 17-16 però la suma de diverses accions ofensives i la constància amb el nostre servei, ens va permetre tancar el set i el partit amb un marcador final de 25-22.

Destacar la bona feina feta amb recepció i amb servei que varen ser claus en moments ajustats. Molt contents de tot l’equip pogués participar i treure el partit sense grans dificultats.

Just el dematí següent ens tocava partit de lliga regular contra el CV Son Servera, un equip nou que encara s’està iniciant dins el nostre esport. Va ser l’ocasió perfecte per seguir donant minuts a tots aquells jugadors que porten treballant des de principi de temporada i que tenen menys minuts de jo en la competició. Tot i començar el partit molt desconcentrats poc a poc l’equip va anar sumant aconseguint ratxes de 5 i 6 punts consecutius en 3 ocasions. La recepció de l’equip contrari no acabava de funcionar i per tant la gran majoria de les pilotes ofensives eren bones de contra atacar. En diverses ocasions el tècnics tingueren que remarcar la importància de fer arribar bé les pilotes fàcils al col·locador per tal de poder desplegar un bon joc. Rectificant aquesta puntualització es va poder tancar el set per 25-16 a favor.

El segon i tercer set varen seguir una dinàmica molt semblant. La recepció de l’adversari no funcionava i vàrem arribar a realitzar ratxes de fins a 7 o 8 punts amb el servei. Això va fer que estiguéssim molt per sobre del marcador en tot moment. Remarcar la bona feina feta per part dels jugadors amb menys experiència ja que varen demostrar estar a l’altura de la categoria i no varen perdre la competitivitat en cap moment. Tancarem el segon set amb un 25-13 i el tercer set amb un 25-12.

Enhorabona a tot l’equip per ambdós partits! Ara ens preparem per poder fer front al rival més directa de la lliga el CV Sóller. Us esperem aquest dissabte a les 12 al poliesportiu de Son Angelats (Sóller)!!!