Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/d/0/clubvoleibolportol.com/httpd.www/wp-config.php on line 98 L’equip infantil masculí Green Frog Academy CAMPIÓ DE BALEARS!!! | Club Voleibol Pòrtol

L’equip infantil masculí Green Frog Academy CAMPIÓ DE BALEARS!!!

L’equip infantil masculí Green Frog Academy es va proclamar el passat dissabte 28 d’abril Campió de Balears 2017/18!!! L’últim enfrontament va ser contra l’equip solleric i va ser un reflex del gran treball fet durant tota la temporada imposant un contundent 3 a 0 amb uns parcials de 25-10 / 25-5 / 25-19.

 

Amb tota tranquil·litat podem descriure la temporada com ES-PEC-TA-CU-LAR! L’equip durant el transcurs d’aquest 2017 i 2018 no ha perdut cap partit i només han sigut 2 els sets que han caigut per part del contrari. Són xifres que destapen una temporada de 10. Entrenador i jugadors s’han compenetrat de la millor manera per construir un equip potent, feiner i apassionat.

 

El proper dia 15 de maig l’equip posarà rumb cap a Boiro per disputar el Campionat d’Espanya. Des del Club estem convençuts que faran un magnífic paper però que sobretot i el més important, s’ho passaran d’allò més bé lluitant i gaudint de l’esport que com han demostrat durant tota la temporada, el porten a la sang.

 

Enhorabona a tot l’equip, al seu tècnic Miquel Bordoy i al segon entrenador Victor Reymundo per obtenir aquest resultats tan increïbles! Vos seguirem de molt a prop en el transcurs del Campionat i no tenim cap dubte de que deixareu el Club Voleibol Pòrtol més amunt que mai 🙂

 

Molta sort cracks!!!

 

Club Voleibol Pòrtol