L’equip infantil masculí tercer d’Espanya!!!

Increïble el resultat dels nostres joves infantils al Campionat d’Espanya que es va disputar a Lorca entre els dies 7 i 9 d’agost! Els nostres cracks varen començar el campionat guanyant a l’equip andalús per 2 sets a 1. La mateixa tarda del dia 7 ens vàrem enfrontar a l’equip valencià i gràcies a una gran concentració per part dels jugadors i una bona estratègia tàctica vàrem aconseguir la victòria per 2 sets a 0. El dia següents ens enfrontàvem conta l’equip d’Astúries, un cop més els nostres al·lots varen deixar veure les seves qualitats i el partit va caure del nostre costat per un altre 2 a 0. De cada cop més els enfrontaments i el nivell dels rivals anava creixent. Amb tres victòries a les espatlles el conjunt dirigit pel tècnic Carlos Caimari i Marc Comamala es va jugar el pas a semis contra Migueltorre equip provinent de Castella i Lleó. Varen arrancar la parella Hugo Marzo i Guillem Comamala, poc va poder fer l’adversari davant un servei molt contundent i grans defenses que punt a punt ens atorgaven una distancia al marcador molt còmoda. La primera parella va complir les expectatives i amb un 21 a 8 va sentenciar el set. Seguidament la parella de Sergi Amador i Martí Serra tampoc varen donar descans, atacs molt contundents i una bona tàctica amb servei va ser clau per tancar el partit amb un 2 a 0 i tenir així el bitllet cap a les semis.

 

A les semis l’ambient ja era tens, allà estaven els 4 millors equips de tota Espanya! Ens va tocar Marbella el campió d’Andalusia. Un equip molt ben estructurat i amb grans qualitats. El partit arrancà a les 9 del mati, uns quants errors no forçats i la manca de concentració en alguns moments claus del partit no ens varen deixar ficar-nos a la final. Tot i perdre el partit per 2 sets a 0 va ser un partit lluitat on els 4 jugadors ho varen donar tot, varen transmetre la seva passió i la seva perseverança però com bé sabem al voleibol els resultats són imprevisibles i les victòries requereixen grans esforços un cop ets dins el quadre de semifinalistes.

 

Tot seguit teníem la nostra final per aconseguir la medalla com a tercers d’Espanya. Una molt bona actitud i molta contundència amb atac varen ser els ingredients que ens varen penjar la medalla de bronze!

 

Després de tot l’estiu entrenant i preparant aquest campionat podem dir ben orgullosos que vàrem complir i superar les expectatives. Aquests resultats ens animen a seguir treballant i seguir fent feina amb tots els al·lots de la nostra escola de vòlei platja que sense tots ells aquests resultats no haguessin sigut possibles.

 

Per últim felicitar als 4 jugadors Hugo, Guillem, Sergi i Martí. Hores d’entrenament, compromís i il·lusió, aquestes tres coses han sigut el motor d’aquest grupet d’al·lots. Hem necessitat tan sols dos mesos per estar entre els tres millors equips d’Espanya! Enhorabona cracks 😉

 

L’any que ve tornarem perquè òbviament encara hem de seguir donant més branca!!!

 

Seguim 🙂

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM