Els nostres jugadors/es deixen el llistó molt alt CAMPIONES i CAMPIONS!!!

BRUU BRUU BRUUUUUTAL!!! El cap de setmana al torneig d’Alcúdia ??? Les nostres infantils Andrea Torres, Tinons Munar, Maria Bellapart i Irene Ibàñez es proclamaren CAMPIONES DE BALEARS ??? Destcar la participació del segon equip femení Lorena Rodier, Assia Bensaid, Claudia Macias i Helena de Lamo que tot i no passar de grup mostraren un joc ordenat i progressiu?✨

 

A la mateixa categoria però a la secció masculina l’equip format per Ramón Prieto, Carlos Bellapart, Pau Serra i Rubén Ibàñez aconseguien una 4ª posició molt lluitada ?? El mateix diumenge a la tarda es realitzava el Campionat de Balears Sub19… i no podríem estar més orgullosos de veure a les nostres infantils Andrea Torres i Tinons Munar aixecar la copa de CAMPIONES DE BALEARS Sub19!!! ??????? Increïble el nivell mostrat per part de les jugadores durant tot el torneig ?✨??

 

Això no acaba aquí, a la part masculina la parella cadet Hugo Marzo i Guillem Comamala es proclamaren SOTCAMPIONS DE BALEARS Sub19 ?????? Donar l’enhorabona a totes les altres parelles que representaren al Club Voleibol Pòrtol mostran un gran nivell i donant espectacle!!! Magüi Calvo i Lídia Gómez es quedaren a les portes de les semis davant una parella molt competitiva i resolutiva, Maria Jaume i Geòrgia Runcio varen desplegar un bon joc als partit de grup però no acabaren de trobar el seu lloc davant les primeres posicions.

 

Finalment a la part masculina Toni Preto i Miki Sintes també quedaren a les portes de les semis després de realitzar un molt bon torneig ???? Així com la parella cadet Pau Roman i Joan Antoni Rodríguez els quals mostraren molt bones accions i jugades molt interessants!!! ?????? ENHORABONA A TOTHOM!!! ?☺️???? Seguim fent feina ??

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM