L’ESCOLA DE VÒLEI PLATJA 2019 JA ESTÀ AQUÍ!!!

JA TENIM AQUÍ L’ESCOLA DE VÒLEI PLATJA 2019!!!

 

A l’estiu ja li falta poc per arribar i amb ell el vòlei platja. Aquest any a causa de les obres de les pistes de Son Caulelles ens hem hagut de desplaçar a les pistes de l’Open Marratxí (Urbanització Sant Marçal) i al mateix temps hem hagut d’ajustar els nostres horaris. Tot i les adversitats seguim molt il·lusionat amb aquesta temporada 2019!

 

A diferència de l’any passat comencem els entrenaments aquest mateix mes de Maig per tal que els nostres jugadors i jugadores arribin de la millor manera possible als seus respectius campionats.

 

El fet de tenir dues pistes disponibles per a cada grup fa que els coordinadors i entrenadors valorin a cada entrenament la progressió de tots els jugadors i jugadores per exigir-los cada dia una mica més! Això si, sense deixar de gaudir en cap moment, ja que la finalitat és passar-s’ho bé :-).

 

Aquest any per motius d’horaris hem hagut d’ajustar les categories, et mostrem una taula per tal que ho vegis ràpidament:

 

– Infantil de 9-10 a 13 anys.

– Cadet de 14 a 15 anys.

– Juvenil de 16 a 18 anys.

– A partit de 19 anys la veterania mana damunt l’arena sense límit d’edat!

 

Tot i establir aquestes franges d’edat, el nivell de cada jugador/a serà l’indicador més important a l’hora d’estar a un grup o a l’altre.

 

El preu mensual són 40€. Dins aquest preu s’inclou la realització de 2 sessions d’1 hora i 30 minuts per setmana (els dies que detallarem al full dels horaris), dos entrenadors per a cada sessió i grup (1 coordinador i un entrenador ajudant), una camiseta personalitzada homologada i eficient per a la pràctica del vòlei platja. Aplicarem un descompte del 15% a tots aquells/es jugadors/es que tinguin un/a germà/na (és a dir, el segon germà/na pagarà 34€). **LES TRANSFERÈNCIES ES PODEN FER MES A MES**.

 

Carlos Caimari, entrenador de vòlei platja titulat serà el coordinador esportiu de la nostra escola de vòlei platja, aquest any ben igual que l’any passat, serà el seleccionador balear de les categories masculines infantil i cadet de vòlei platja. Per altra banda, el nostre entrenador Alberto Franco llicenciat amb INEF ajudarà a n’en Carlos amb la seva tasca.

 

Per últim tindrem el privilegi de comptar amb una entrenadora també titulada com entrenadora de vòlei platja. Roser Olives, jugadora provinent del CV Ciutadella, amb un ampli bagatge dins el món del vòlei nacional com a receptora i lliure. Va competir a la màxima categoria nacional amb el Club on va néixer i també durant 4 temporades va formar part del planter del Club Voliebol Barça a la categoria de 1ª Nacional. 

 

Aquells jugadors i jugadores que es vulguin presentar als diferents tornejos oficials que durant l’estiu van sorgint per les platges de Mallorca poden tenir la seguretat de que els nostres entrenadors/es es comprometen a acompanyar-los i assessorar-los tècnica i tàcticament durant els mateixos així com ajudar-los en els tràmits més administratius i burocràtics.

 

Us deixem la fotografia dels horaris! (*Els horaris de juliol són els mateixos que els del mes de juny)

 

Horaris escola de vòlei platja 2019 mes de juny.

 

*En el cas d’estar per edat entre el grup infantil/cadet – cadet/juvenil comentar-ho al correu. Sobretot aquells/es jugadors/es que són del Club. Pels que són de fora se’ls farà una prova de nivell.

I aquí el full d’inscripció:

 

Full d’inscripció.

 

Quan el tingueu emplenat i amb l’ingrés fet l’heu d’enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

T’estarem esperant amb tota la il·lusió per tal de que aquest estiu sigui inoblidable!!!

 

Anima’t!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM