L’escoleta del Costa i Llobera es va estrenar a Alaró!!!

Molt bon partit dels nostres alevins!

 

El passat dijous dia 13 el nostre equip aleví “Costa i Llobera Pòrtol C” format per: Joan, Karen, Matías, Neus, Nicole, Paula i Sofía juntament amb els seus familiars i entrenadora es van desplaçar fins al pavelló d’Alaró per jugar el primer partit de la lliga escolar.

 

El primer set va arrancar amb molts de nervis però poc a poc es va anar agafant confiança a la pista. Vam jugar contra un equip de 10 jugadores amb un gran nivell i amb més trajectòria que nosaltres però tot i així vam intercanviar punts interessants. El resultat del primer set va ser a favor d’ Alaró, 25 -17.

 

L’objectiu d’aquest partit i dels pròxims és aconseguir fer els tres tocs i concentrar-nos a l’hora de fer el servei.

 

El segon set va ser molt ajustat, tant un equip com l’altre fallava molt el servei. El resultat va ser 24-26 a favor nostre.

 

I per últim, el tercer set que es disputa a quinze punts a aquesta lligueta va ser 15-10 a favor d’Alaró. L’equip va demostrar que encara que ens costi fer els tres tocs és possible i és el camí que hem d’aconseguir.

 

Seguirem millorant el toc de dits per evitar aquestes retencions i practicarem el servei però la bona actitud sense cap dubte supera aquests detalls, sobretot parlant d’aquestes categories.

 

Enhorabona a ambdós equips i moltes gràcies a la nostra afició per animar sempre des del respecte i tranquil·litat. No se’ns ha d’oblidar que estam educant en valors!

 

El pròxim partit de l’equip “Costa i Llobera Pòrtol C” serà dia 15 de gener a les 18h vs Lluis Vives. Vos hi espera’m, amunt Costa i Llobera Pòrtol!!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM