L’infantil femení C a les portes de la victoria!

Dissabte dia 03/04 vàrem jugar a casa contra sagrat cor B. Va ser un partit molt ajustat amb un resultat final de 2-3 pel Sagrat Cor.

 

Primer vàrem començar per damunt amb un 2-0 molt contents per tota la feina que varen fer les jugadores i l’esforç que varen posar dins del camp.

 

Tot seguit els nervis ens varen passar factura. La majoria dels nostres serveis varen entrar amb facilitat, menys quan la jugadora estava nerviosa. Vàrem rematar la majoria de bolles que aixecàvem i la majoria varen ser punt directe, ja que era una bolla complicada per l’altre equip.

 

Molt orgullosos de les jugadores i de la feina que fan diàriament per aconseguir els objectius marcats a principi de temporada.

Resultats: 26-24/25-23/7-25/ 13-25/ 6-15.

 

Per un altre costat dia 06/04 vàrem tenir partit contra Àgora, el resultat va ser 3-1 (25-21/ 25-16/ 17-25/ 25-21). Les jugadores no varen saber marcar un ritme i vàrem fallar coses que no s’haurien d’haver fallat, així com alguns remats, saques, i balons entre dues que no s’aixecaven per falta de comunicació.

 

Esperem per dissabte dia 10/4 tornar a recuperar el nostre joc i que venguin amb moltes ganes de tenir una altra victòria per la nostra part!!

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM