Presentació Club Voleibol Pòrtol 2020/21!!!

La presidenta del Club Voleibol Pòrtol, Carme Gayà Garcia ens dedica unes paraules per tal de donar per inaugurada oficialment la nova temporada 2020/21 🙂

 

Bones a tots i a totes! Volem fer sa presentació d’aquesta temporada 2020/21 encara que sigui d’aquesta manera, de manera virtual. És unany complicat, però hem de seguir vivint el dia a dia, adaptar-nos a la situació, vivint amb aquesta pandèmia. Desitjant que puguem acabar aquesta temporada tornant a la normalitat, només això… tornar a la normalitat! Algo tan simple però tan important.

 

Volem donar molts d’ànims als nostres equips. Agrair la paciència dels equips que enguany no han pogut competir encara a dia d’avui… sabem que és dur però hem de seguir així, fins que la situació millori que segur que ho farà.

 

Volem agrair també a tot els nostres patrocinadors el seguir confiant amb noltros any rere any i donar la benvinguda als nous que a n’aquests temps tan difícils han apostat per noltros!

 

Can Pep Carns i Delícies, FRAU Automóviles, Eléctrica EQS, Restaurant Es Cruce, Montero Telemática, Ícaro, Es Merca, Mateu Motors, Organización Bonet i Cafetería el Parque. Agrair també a l’Ajuntament de Marratxí sobretot a l’Àrea d’Esports totes les millores que estan fent al nostre pavelló Blanquerna… ja no tenim goteres!!! Després de molts d’anys, a la fi ho hem aconseguit! També ens han canviat totes les portes dels vestuaris i mos han instal·lat una caldera nova. Sabem que estan previstes altres millores que estem desitjant que es facin realitat. Sabem també que enguany, s’intentarà que la construcció de les pistes de vòlei platja sigui també una realitat. Moltíssimes gràcies! Fa molts anys que lluitem per tot això, gràcies!

 

A tots els jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i famílies dir-vos que des de la junta directiva seguirem fent feina per a millorar com a Club. Per això necessitem la vostra implicació, és molt important i creim que és fonamental per seguir creixent!

 

Ojalà que puguem celebrar el final de temporada amb un bon sopar i passar-mos-ho t’han bé com a la temporada 2018/19! Va ser increïble!!! Repetirem de ben segur!

 

Vos desitja’m molts d’èxits esportius per aquesta temporada! Moltes gràcies a tots i a totes per complir amb totes les mesures que aquesta pandèmia ens obliga a complir.

 

Molts d’ànims, molta salut, molta força i sobretot cuidar-vos molt!

 

Bon Nadal a tots i a totes i FELIÇ 2021!!!

 

Junta directiva del CLUB VOLEIBOL PÒRTOL

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM