Presentació oficial 2017/18 del Club Voleibol Pòrtol!!!

El Club Voleibol Pòrtol presentarà tots els seus equips d’aquesta temporada 2017/18 el pròxim divendres 10 de novembre a les 19:30h al pavelló Blanquerna!!!

 

Aquest any el club compleix 24 anys i que millor que celebrar-ho amb tota la família!

 

Hem citat a tots els nostres jugadors i jugadores així com als seus respectius familiars, amics i amigues per celebrar aquest dia tan especial.

 

Tot i que el Club a poc a poc es va fent “major” la nostra cantera no s’atura de créixer. Aquest any el Club Voleibol Pòrtol competeix a totes les categories autonòmiques exceptuant la 2ª Balear Femenina. En diverses ocasions, ha presentat 2 equips per categoria, per la qual cosa no podem estar més contents i orgullosos al veure que cada any fem créixer la nostra gran família.

 

Com a Club hem aixecat moltes copes, hem competit i lluitat a les màximes categories nacionals i europees d’aquest esport, també hem viscut derrotes i descensos, però tot i això, 24 anys després, seguim aquí, al peu del canó, ensenyant i inculcant als nostres jugadors i jugadores la passió, el respecte i l’amor que aquest esport ens ha brindat a tots nosaltres.

 

Gràcies a tots per fer-ho possible!

 

Entre tots som i serem més forts!

 

Club Voleibol Pòrtol

Date

29 octubre, 2017

Category

Notícies, Octubre