¡Presentació oficial Club Voleibol Pòrtol temporada 2018/19!

Aquest dissabte passat va tenir lloc la presentació oficial del Club Voleibol Pòrtol 2018-19. Un acte on tots els jugadors i jugadores del club amb els seus respectius familiars i acompanyants varen ser els protagonistes de la cerimònia! Una temporada molt especial, ja que dictamina 25 anys de bagatge dins aquest gran esport, el voleibol!.

 

A les 19 hores tothom estava convocat per donar peu a les fotos oficials de tots els equips del club. Un cop finalitzades les fotografies va començar l’acte oficial amb la presentació dels 17 equips que conformen el nostre planter. Una suma total de 260 jugadors i jugadores que aquesta nova temporada defensaran l’escut del Club Voleibol Pòrtol!!! 

Amb tots els nostres equips presentats, la nostra presidenta Carme Gayà va donar peu al seu discurs on emfatitzar l’agraïment a totes les persones que ho fan possible. Jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, patrocinadors, pares i mares, així com totes aquelles persones i institucions que d’una manera directa o indirecta aporten el seu granet d’arena i fan que la nostra família cada any segueixi creixent.

 

Dins el discurs volem destacar les paraules dedicades a José Luis Soria, una persona dedicada 100% al Club Voleibol Pòrtol les ultimes 8 temporades. Li vàrem retre un homenatge i unes paraules d’agraïment per tota la gran feina feta però sobretot per la seva qualitat com a persona. Com ja li vàrem dir, el Club Voleibol Pòrtol sempre serà casa seva! Gracias José També es va aprofitar el moment per felicitar a tots aquells equips que durant la passada temporada varen aconseguir grans resultats esportius tant dins la modalitat de vòlei pista com del vòlei platja. 

La nostra presidenta comptar amb la presència de les autoritats públiques, el nostre batle Joan Francesc Canyelles juntament amb el regidor d’esports, Josep Ramis. Els hi vàrem voler agrair la feina feta i el compromís durant el seu mandat així com els nous projectes pactats com la nova pista de vòlei platja i el compromís de trobar una solució respecte als problemes d’espai i instal·lacions esportives. 

Un cop la presidenta acabar amb el seu discurs i els seus agraïments, va tenir lloc el sopar de germanor. Un moment on tots els jugadors i jugadores, familiars i assistents varen poder compartir aquest tret de sortida de la nova temporada 2018-19! De ben segur que serà una temporada repleta d’èxits però sobretot de moments divertits i de felicitat.

 

Per últim també volem agrair al fotògraf Miquel Ordinas per la gran feina feta! Podeu trobar totes les fotografies al nostre perfil de Facebook 🙂

 

Durant el transcurs d’aquesta temporada des del Club organitzarem diferents esdeveniments per tal de fer aquest 25è aniversari especial i inoblidable!!! 

Molta sort a tots els equips!!! Els bons resultats sempre van de la mà amb l’esforç dedicat 🙂

 Seguim creixent família portolana!!! 

Gràcies per fer-ho possible!!! 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM