Presentació oficial de la temporada 2017/18

Ahir va tenir lloc la presentació de la nova temporada 2017/18! Va ser un moment molt emotiu on tots els jugadors i jugadores del club es varen reunir per donar l’inici oficial d’aquesta prometedora temporada.

 

L’esdeveniment va començar amb la sessió de fotos i la presentació de tots els equips del club, volem donar les gràcies al fotògraf Pep Bestard per la increïble feina feta, ets un crack!

 

Un cop ja teníem totes les fotografies fetes, vàrem escoltar l’emotiu discurs per part de la nostra presidenta Carme Gayà Garcia. En aquest mateix discurs es va emfatitzar a l’Ajuntament de Marratxí la necessitat d’invertir més en quan a infraestructures esportives, per tal de poder seguir creixen com a club i donar cabuda a tots aquells jugadors/es que vulguin venir a conèixer el nostre esport.

 

És va donar les gracies a tots els patrocinadors que aporten el seu granet d’arena per a que el Club pugui seguir endavant any darrera any, així com també es va agrair la confiança depositada a tots els pares dels jugadors/es i als mateixos jugadors i jugadores per seguir una temporada més defensant el nostre escut.

 

La presidenta va fer oficial els nous membre de la junta directiva del Club Voleibol Pòrtol: Miguel Bordoy, Pedro Marzo i Marc Comamala que donaran nous aires al club per aportar noves idees i moltes ganes per seguir creixent com a Club!

 

Finalment, sa nostra “presi” després de 9 anys dirigint aquest gran Club, va fer oficial que la propera temporada 2018/19 no seguirà com a presidenta. Ens entristeix moltíssim el que hagi pres aquesta decisió tot i que la respectem. Han sigut molts anys, molts moments i moltes emocions compartides amb aquest escut i amb la nostra gent. Per molt que passin els anys, el Club Voleibol Pòrtol no podrà oblidar, ni esborrar mai la teva entrega, la teva dedicació i el teu amor bolcat en ell.

 

Com a presidenta has dirigit un equip de Superlliga juntament amb tota la seva base, junts hem aixecat copes, hem viscut moments inoblidables i inigualables, també hem sufrit derrotes i descensos… però avui tot i les adversitats seguim aquí, al peu del canó defensant el nostre escut més orgullosos que mai i sense cap dubte gràcies a tu!

 

Qui mos hagués dit que una mare de dos fills jugadors del Club tindria la valentia d’agafar aquest mateix i fer-lo brillar durant tots aquest anys! Tot i que encara tenim per davant una llarga temporada, tots els que d’una manera o una altre representem aquest Club, et volem donar les GRÀCIES per fer-nos sentir orgullosos de l’escut que portem sobre el cor.

 

Certament uns venen i altres sen van… però tu sempre ets i seràs l’esperit i el sentiment d’aquest gran Club, EL TEU CLUB!

 

GRÀCIES PRESI!

 

Club Voleibol Pòrtol #16 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM