Primera fornada patrocinadors 2017/18

Vos presentem part dels patrocinadors d’aquesta nova temporada 2017/18!!!

 

Estem molt contents i orgullosos de poder tornar a comptar amb molts d’ells i sobretot de compartir els nostres equips amb els més nous 😀

 

Comencem amb l’equip de 1ª Balear Femení, estarà patrocinat per Carns i delícies Can Pep, podeu accedir directament a la seva pàgina web clicant sobre el link, per tal de conèixer de 1ª mà uns dels nostres patrocinadors més fidels. Moltíssimes gràcies per continuar una temporada més amb tots nosaltres!!!

http://www.carniceriacanpep.com/

 

Els nostres nois de 1ª Balear Masculí estaran patrocinats per l’empresa Motorisa, esperem que aquest any puguem aconseguir una bona posició de la classificació general. Amb un patrocinador dedicat als motors més potents de ben segur que ho aconseguirem!!! Gràcies Motorisa per la confiança dipositada 🙂

http://motorisa.es/

 

L’equip de 2ª Balear Masculí estarà patrocinat ni més ni menys que per es Cruce, quants dinars i sopars hem fet tots tornant d’algun que altre partit de per Manacor o Artà! Moltes gràcies per seguir una temporada més al nostre costat. De ben segur que passarem més d’una vegada a berenar fort abans d’un partit. Moltes gràcies a es Cruce per la seva col·laboració amb els nostres “al·lots” 😛

http://www.restaurantescruce.es/principal.htm

 

Els juvenils estaran patrocinats per Viatges Ruta 47, serà un bon aliat per ajudar-los a culminar aquest any la primera posició de la classificació general. Moltes gràcies a Viatges Ruta 47 per seguir confiant amb el nostre club i especialment amb els nostres joves.

http://www.ruta47.com

 

Per altra banda, les nostres juvenils com no podia ser d’una altra manera, estaran patrocinades pel patrocinador més “dolç” Forn i Pastisseria Garau. És el millor company per recuperar forces després d’un entrenament o un partit intens. Moltíssimes gràcies a Forn i Pastisseria Garau per la seva col·laboració, de ben segur que les noies si passaran més d’una vegada!!!

goo.gl/26xKDQ

 

Finalment per avui (ja que no podem desvelar tot d’una tirada :-P) el patrocinador dels nostres cadets serà Cafeteria Avante, que un any més torna a dipositar la seva confiança a més d’un equip del nostre club!!! Estem molt contents i orgullós de poder seguir amb vosaltres una temporada més.

https://www.facebook.com/Cafeteria-avante-1480437068847026/

 

Per avui ho deixem aquí, però d’aquí res acabarem de fer públic els altres patrocinadors amb les categories que els representaran aquesta nova temporada.

 

Moltes gràcies a tots!!! Entre tots anem creixent cada dia més

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM