Rawcoco Green Bar perd davant el Sóller

Aquest cap de setmana, com a visitants, hem jugat contra el Soller. Un Club amb molts d’anys en el voleibol, cosa que dóna una gran font d’experiència. Doncs amb aquesta experiència ens hem topat i no hem pogut guanyar-los. Derrota del Rawcoco Pòrtol per un 3 a 0.

 

El primer set Soller va fer una demostració del joc que tenen jugadors amb anys d’experiència, encara així nosaltres també som un equip amb molta saviesa, per tant el set va estar disputat fins el darrers punts.

 

El segon set començà amb una avantatge de 5 punts pera nosaltres, però durant la successió de punts ens varen acabar agafant igualment en el marcador al final del set, quan el marcador arriba a 23-23 els sollerics feren dos punts seguits que ens deixaren a la porta de guanyar el segon set.

 

El tercer set va ser la repetició del primer així el partit va acabar amb un 3-0 per Sóller. Però com sempre passa amb aquest equip, no es perd les ganes de continuar jugant perquè la competitivitat que hi ha entre els dos equips ens dur a millorar cada vegada més i esperar amb ganes la pròxima vegada que juguem.

 

Amunt Pòrtol!

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM